|

Buna TPU! Nu stiu de ce dar, parca merg cu sila la scoala (nu e din cauza elevilor, poate nici a profesorilor) dar, nu mă simt bine cand mă duc (stiu ca nimanui nu ii place) dar vreau sa nu mai fiu asa, vreau sa fac sa imi placa scoala, nu vreau sa merg undeva pentru 6 ore si sa nu imi placa.

Ajutor! Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aici îți dezvălui un secret.
La școală se învață, adică stai prin clasă și profii îți toarnă învățătura în cap cu tolcerul de la Heidelberg.
Dar și în ore, profa spune pe lângă lecție prostioare, copii vorbesc în șoaptă între ei, plictisiți de faptul că sunt obligați să stea nemișcați în bănci, în pauze se bârfește, băieții fac curte la fete, sute și sute de întâmplări zilnic.
Dta mergi la școală că nu ai încotro, înveți că nu ai încotro.
Dar dacă îți propui ca zilnic, dar zilnic când ajungi acasă să faci un jurnal de 1000 de cuvinte despre tot ce ai văzut și observat la școală atunci școala o să devină un loc extraordinar de interesant pentru tine.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu personal sunt obligat sa ma duc intr-un loc de luni pana vineri cate 8h, uneori 12 si nu imi place deloc.Numai cand vad cladirea si acei oameni imi vine sa vomit dar parca nu-mi nimeresc gura.Tu ce ma sfatuiesti sa fac in problema mea? Ca sa tii cont de ceva, daca nu merg in acel loc, mor de foame.

| explică (pentru siriusblack98):

Nu am luat scoala in sensul asta...ca daca nu te duci, o sa mor de foame mai incolo ( acum fiind la parinți)

| a răspuns (pentru emipenet):

Uite ce este pustiule, din pacate in viata trebuie sa facem multe lucruri care nu ne plac deloc.Cu toate ca aveam note foarte bune, nu iti poti imagina cat de mult am detestat scoala si tot ce tinea de ea.O urasc si acum si nu as lua-o de la capat.Am ajuns adult si acum muncesc, urasc locul acela si pe acei oameni de 1 milion de ori mai mult decat uram scoala.Schimbarea locului de munca sa stii ca nu ajuta prea mult sau pe termen indelungat. Daca as putea m-as izola pe o insula pustie dar altii depind de mine si nu pot face asta.Deci,sunt fortat ca toata lumea sa fac ceva e nu-mi place, toti oamenii sunt in situatia asta indiferent ca este vorba despre scoala, job, parteneriate, mariaj sau efectiv traitul in societate.Capul sus si nu te da inapoi!

| a răspuns:

Mie imi place sa merg la scoala. Toata ziua rad cu prietenii, mereu se intampla cate ceva amuzant.

| a răspuns:

Daca ma mai iau si cu profesorii cu intrebari referitoare la materia respectiva, trece ora aproape instant. Aflu chestii noi, profesorii afla chestii noi de la mine. Si pentru ca comunic cu profesorii, ei acum ma vad ca pe un prieten de al lor, nu ca pe un simplu elev, iar acum notele merg altfelwinking. Si ora este mult mai interesanta decat sa stau si sa ma gandesc ca abia astept sa se sune. Trebuie sa te bucuri de fiecare minut de scoala si de viata in general. Altfel o sa vezi viata ca pe ceva super plictisitor, a carui scop este sa mori intr-o zi. De asta multi nici nu inteleg care este sensul vietii rolling on the floor. Scopul ei este sa te bucuri de absolut tot, si de rele si de bune. si ai sa vezi ca lucrurile pe care le considerai plictisitoare si urate, de fapt nu sunt deloc asa.

| a răspuns:

In ce clasa esti? Vezi ca 10 sunt obligatorii, dupa poti sa te duci sa te angajezi ca salahor in constructii, poate asta iti va plăcea. De unde stii tu ca nimanui nu ii place scoala?

| explică (pentru Andrei200202):

Sunt a 10, nu vreau sa lucrez asa...
Fiindca asa spune toata lumea