Dorintele formate din opinii si idei se obtin prin munca proprie, nu prin ajutor de la stat.
Nu e vorba de dreptate aici, e vorba de dorinte, iar fiecare trebuie sa lucreze pentru ale lui.
În lumea în care trăim, trebuie ca această nedreptate să ajungă să fie cunoscută de toată lumea, să pună într-o lumină proastă un partid sau, liderul acestui partid și după, poate se rezolvă, asta dacă televiziunile, ziarele și siteurile care împărtășesc idei din partea partidului să nu înceapă să te denigreze exact pe tine, cel nedreptățit.
Despre avocatul poporului, nu știu ce să-ți zic...
Nu cred ca exista asa ceva. Decat o data in ultimii 30 de ani s-a intamplat ca populatia sa intervina cu adevarat atunci cand au simtit ca nu mai merge. Poate ca multi nu sunt de acord cu opinia mea dar asta e: pe timpul lui Ceausescu obligatoriu toti oamenii erau cam la fel. In perioada aia fiecare avea salariul si gradul in functie de merit. Poate abat de la subiect. Dar vreau sa ajung la faptul ca in perioada aia toti oamenii "sufereau" sa zicem. s-a ajuns la o revolutie. Azi nu se mai poate ajunge la asa ceva. Pentru ca unii fac miliarde, altii fac 1000 de lei pe luna. Si probabil 50% din populatie e oarecum bogata. doar estimativ. nu le ar conveni sa schimbe conducerea tarii atata timp cat au libertate la furat. Uitati va la documentarul asta si o sa intelegeti. https://youtu.be/uUbN6DXJwFg
Neacşu_George-Andrey_1937 întreabă: