| Starmine a întrebat:

Bună TPU,
Știe cineva un forum Hogwarts școala de magie cu lecții, teste etc dar în română?
Dau fundă!

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna! In sfarsit mai gasesc un om pe TPU caruia ii place Harry Potter.Eu sunt obsedata dupa carti filme,suvenire si ABSOLUT TOT ce inseamna Harry Potter. Daca esti ca mine,la fel de obsedata, as vrea, daca vrei si tu, sa mai stam de vorba din cand in cand.
Deci, un site pe care mai intru eu si fac quiz-uri sa vad daca mai trebuie sa mai vizionez si sa mai citesc o data toate filmele/cartile e wizardingworld.com / quiz. Daca esti de pe telefon iti apare in bara de jos romana sau engleza.Acolo apesi pe romana si iti traduce tot in Romana. Daca esti de pe un PC poti intra pe site, dai click dreapta si dai pe traducere in Romana(faci asta cand esti deja pe site intrata).Pe acest site ai muuuulte quiz-uri interesante despre Hp(Harry Potter).Tot pe site-ul asta ai mai multe categorii unde poti face un quiz si ca sa fi sortata intr-o casa, ca sa-ti fie ales Ptronumul si sa-ti iei bagheta.Asta e cel mai rcomandat pentru tine.Altul (site) ar fi BuzzFeed in care poti cauta quizuri Harry Potter si faci la fel,dupa ce ai intrat pe site dai cilck dreapta si iti da pe romana sau la telefon dai in bara care iti va aparea, pe,, romana".Alt site,pe care probabil il stii deja e WordWall in care poti cauta la fel chestionare si daca le gasesti in engleza,pentru telefon dai pe romana in bara de jos iar pentru laptop,cum am mai spus dai click dreapta si dai,,Traducere in Romana".La fel,daca poti si vrei,poti face intalnirii cu colegii tai pasionati de Harry Potter(daca ai) si intri pe Kahoot! si faci impreuna cu ei quiz-uri.
Daca vrei, putem lua legatura si mai putem vorbi din cand in cand cand vrei tu si ai timp, numai sa-mi dai in privat un mesaj cu Instagramul tau(daca ai).
Sper ca ti-am fost de ajutor! Noroc la quiz-uri!
Daca ai probleme si te simti rau sau ai o poveste mai naspa din trecut si ai nevoie de cineva care sa te asculte, la fel, putem vorbi pe instagram.Sunt aici pentru tine si oricine mai are nevoie de o consolare!

Întrebări similare