|

Buna tuturor, care este explicatia pentru care americanii instariti consuma mai mult fast-food decat restul populatiei cu venituri mai mici?

" În mod surprinzător, potrivit studiului CDC, consumul de alimente fast-food este de fapt mai mare printre familiile bogate. Astfel, cei cu venituri mari aleg acelaşi tip de mâncare nesănătoasă aproape în fiecare zi. "

Informatia este de pe site-ul : https://:///......ni-co.html

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu, mai, in general, daca o persoana din SUA e grasa sau foarte grasa, sunt sanse mult mai mari sa fie sarac decat sa fie bogat. Bogatii fac sport si sunt atenti sa nu se ingrase (ma rog, cu trecerea anilor, din ce in ce mai putin, dar in orice caz mai mult ca saracii).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil din cauza timpului. In america joburile bine platite sunt joburi la care se lucreaza multe ore asa ca oamenii respectivi desi castiga sume inpresionante nu au timp sa isi gateasca asa ca recurg la fast food.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tip de mancare nesanatos adica? Te pomeni ca mancarea de la fast-food este de natura sintetica sau extraterestra, ori ce folosesc aia sa faca mancare?
Intreb ca vad multi citesc mai orice pe internet si le si cred laughing Cartofi de la McDonalds dupa tine ce sunt? Sa nu spui ca nu-s cartofi laughing ori carnea si restul.Aia pe net maninca altceva laughing stii cum se spune cand vezi ca vecinu are de toate tu nic deja incepi sal bafesti laughing
Toti cei care bat tobele de genul asta vor sa faca propaganda impotriva altora,nimic mai mult.
Gandeste ca te duci la un restaurant,unde astepti,iar aia iti pregatesc tie ce mancare comanzi.Tu stii de unde au ei produsele vegetale,animale etc?
Le au din acelasi loc de unde cumpara si aia cu fast-food laughing ba eu cred ca ale alora is mai de proasta calitate si stii de ce? Daca au avea ei produse mai de calitate pretul ar fi foarte mare,ma refer la restaurante,dar nu e deloc asa.
La restaurant sau acasa mancarea este prea mult procesata,comparativ cu fast-food unde este mai mult fiarta decat pregatita.
Fa tu acasa cartofi prajiti,asa cum cred oamenii,stau aia in tigaie,se imbiba in ulei la greu laughing bagi in tine grasimi la grupa mare,pe cand la fast-food se baga intr-o baie de ulei fierbinte,imefdiat si prind o crusta care nu mai lasa uleiul asa de mult sa patrunda in interior.
Sa fim seriosi,toti am macat aproape cartofi pregatiti acasa si de la fast-food si poti face macar atat diferenta.
Referitor la oamenii mai cu bani din America,manainca normal ca orice om laughing sa nu crezi ca ala este extraterestru daca e bogat,ca urmare un om normal la cap maninca ca orice om normal laughing
vorba cuiva pe aici la banii lor ar manca sanatos,dar aia cum nu-s prosti stiu f bine si ce maninca la fast-food,altfel daca nu era sanatoasa stai tu linistit ca aia avand bani aveau ce manca.
Dar nu stiu daca este adevarat ca oamenii bogati maninca mai mult,in America la fast-food e cel mai ieftin comparativ cu alte restaurante,sau cu ce anume sa compari?
Aia maninca...2007 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Numărul persoanelor supraponderale de pe glob depășește un miliard, la care se adaugă peste 300 de milioane de persoane cu obezitate.In USA peste 66% din populație este supraponderala si obeza, iar in Romania peste 50%. Excesul ponderal scurtează viață.OMS a numit obezitatea "ucigașul cel mai de temut al secolului XXI.
Din nefericire, din punct de vedere nutritiv, modul de pregătire al alimentelor din zilele noastre constituie o nenorocire. Daca un cartof ne prăjit in grăsime oferă organismului 50 de calorii, același cartof prăjit in grăsime furnizează 130 de calorii.
Cei care consumam astfel de alimente o facem pentru ca ne place gustul,sau daca le consumam in alta parte decât acasă,o facem din comoditate. Astfel gustul si sedentarismul duce la obezitate care pune bazele tuturor bolilor degenerative cu excepția osteoporozei.
Iată o lista mai ampla (dar incompleta) cu bolile pe care le cauzează, favorizează sau complica obezitatea: diabetul, hipertensiunea arteriala, accidentele vasculare cerebrale,hiperlioproteinemia,hiperuricemia,afecțiuni biliare,boli canceroase,artropatiile degenerative,trombozele si stazele venoase,embolia pulmonara,afecțiuni cutanate,fertilitate redusa, complicațiile la naștere, apneea de somn, problemele psihosociale, riscul crescut la intervenții chirurgicale si mobilitate redusa.
Citat din cartea Sănătate si vindecare... de Sorin Nicola

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează