| davidyessro a întrebat:


Vreau sa va spun ca de ceva timp ma tot gândesc la moarte..imi este foarte frica dar mi-e frica daca bunicii si parintii mei vor muri sau eu si ma gandesc ca dupa atatea ce mi-au oferit si am ras impreuna, eu o sa uit tot ce se va intampla iar catre parintii mei mi-e rusine sa le spun...nu vreau sa mor si stiu ca la un moment dat va veni sfarsitul lumii. Am simtit nevoia sa scriu acest mesaj.Mă mai tem ca poate ma va omorî cineva..tot timpul ma gândesc la moarte si am si incercat sa uit, sunt momente in care uit dar si când ma simt bine sau rad repede imi aduc aminte de moarte ca vom uita aceste momente si nu o sa mai fim impreuna...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Yuoia a răspuns:

Nu te mai gandi la prostii. La varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari.
Adevarul este ca toti murim odata si odata. Dar nu stie nimeni cand.
Sfarsitul lumii probabil va veni. Dar noi cei de acum si nici urmasii nostri nu o vom prinde. Asa cum Pamantul cu tot ce este pe el e de miliarde de ani, tot miliarde, sau mai mult, pot trece pana la sfarsit.
Fa bine si traieste normal. Invata, fa-ti o familie, bucura-ti parintii cu nepotei, bucura-te de viata ca nu scapam repede de tine.
Hai sa radem de intrebarea asta peste vreo 60 de ani, cand inca vom mai fi cu mintea intreaga. Cat vom trai, nu stim.

2 răspunsuri:
| CopilThembel a răspuns:

Nu te mai gandi ca e prea devreme pentru asta. Nu o sa mori. Ai foarte multi ani de trait de experimentat si descoperiri.