Sincer, o luna e putin.
Pazeste-ti ce vor barbatii cel mai mult. E ca o bijuterie pentru noi. Iar dupa ce o faceti, n-o sa te mai vada la fel, o sa te foloseasca si o sa creada ca ii apartii, o sa te vada ca pe o fata ieftina, o zdreanta, scuza-mi expresia dar asa gandim cand o fata se lasa prea usor.
Respecta-te si cauta sa vezi emotional ce fel de om e, ce interese are, ce hobby-uri, de ce nu a avut relatii pana atunci si de ce crede ca e pregatit pentru asta, etc.
Mai intai cunoaste foarte bine omul, nu asculta de nimeni decat de ce iti spune instinctul si ce iti spune inima.
Dincolo de placerea trupeasca trebuie sa existe o conexiune emotionala, altfel e vanitate.
Ah, si vezi ca relatiile la distanta sunt un doar un mit, toate se prabusesc si se fac scrum in timp.
Il cunosti personal de spui asta? Baieteii ar face acest gen, sau masculii toxici, nu barbatii.
Un barbat adevarat are respect 100% pentru orice femeie, mai ales pentru o femeie cu care a fost in pat.
Da, bravo. Si daca la 30 de ani nu a avut relatii intime, tu ce crezi, e barbat sau baietel ce se vrea barbat?
Am crezut ca relatii la propriu, nu intime. Da, aici e nasol.
Tot acelasi raspuns il sustin. Mai ales ca a fost infometat toata viata, nu mai pleaca de langa ea
Daca ti se pare prea devreme, nu o face. Dar daca astepti prea mult, sa nu te atasezi de el si sa fie prost la pat.
Depinde foarte mult de ce simti si ce vrei tu, nu de ce vrea el
Nu-i vorba ca nu stiu. Problema este ca se cam grăbește băiatul și nu știu ce sa ii zic in așa fel încât sa nu se simtă dat la o parte. Sunt de acord sa fac pasul acesta într-o relației insa mi se pare foarte repede și de altfel nu vreau sa par in fața lui o pradă ușoară.
Pai si poti sa-i spui direct, asta depinde de ce iti doresti si tu
Si ce crezi ca o sa poata sa-ti faca la 30 de ani cu 0 experienta? In cazul in care spune adevarul. o sa ramai o prada aproape intacta