Da. Orice medicament care actioneaza asupra sistemului nervos poate cauza asemenea simptome. Poate cauza si probleme de gândire, luciditate si pierdere a focus-ului. Chiar si memorie de scurta durata. Aceste efecte sunt in general pe termen scurt
Intreruperea nu poate cauza nimic in afara de reaparitia bolii daca le-i luat pe un timp prea scurt!
Am început sa le iau după ce mi le-a dat de la doctor și am văzut ca nu pot sa stau treaza și le-am întrerupt și am început sa am aceste stări! Sincer nu mai vreau sa iau niciun medicament! Vreau sa ma tratez singura fără medicamente pentru stările pe care le am cum ar fi ca vreau sa mor ca să nu mai am acest diagnostic, ca toți rad de mine, părinții nu ma înțeleg, nu ma simt speciala, când plâng îmi zic ca toată ziua plâng și numai atât știu sa fac, ca sunt fixa pentru ca cand sunt acasă am programul meu de lucru și din aceste cauze nu ma plac deloc! Dar ca să îmi treacă aceste stări ma gândesc ca salvez oamenii. Asta tot îmi doresc sa fac!
Am luat vineri și sâmbătă tritico, pramistar, serodeps, quetidiapina, iar duminica le-am întrerupt brusc și seara încep sa am stari de confuzie, amețeli, lipsa de aer și astăzi este a 4 zi și tot nu îmi trec! O sa îmi treacă oare?