| Anonyma2 a întrebat:

Bună ziua,
Postarea poate părea ridicolă, dar am nevoie de lămuriri.
Dacă un tânăr și o tânără stau în același apartament și utilizează aceiași baie (toaletă+ cadă) există posibilitatea ca ea să rămână însărcinată? Menționez faptul că între cele două persoane nu există nici un fel de relație (sunt doar colegi de apartament). De asemenea, utilizarea băii o fac în intervale de timp diferite. Iar tânăra nu a întreținut deloc relații sexuale. Postarea nu e scrisă "la mișto" și persoana care o adresează are cunoștințe de anatomie. E posibil să fie paranoică?
Fundă pentru cel mai serios răspuns. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Raniaa a răspuns:

Pentru a se putea forma o sarcină, în mod obligatoriu trebuie să ajungă în vagin, sperma în perioada ferilă a ciclului tău menstrual. Din ce ai relatat tu, șansele unei sarcini sunt nule. Asta dacă nu poți rămâne însărcinată prin telepatie. rolling eyes
"E posibil să fie paranoică?". Sigur este paranoică!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Îngrijorarea ei este oarecum de înțeles și este bine că o preocupă și astfel de lucruri și că întreabă (mulți tineri încep să se informeze abia când se trezesc cu o sarcină nedorită sau vreo boală).

Poți să-i spui că poate să stea liniștită. Șansele vreunui accident de acest gen sunt infime spre nule. Altfel ne-am fi trezit la știri cu o mulțime de cazuri de fetițe, ce au rămas gravide cu tați și frați. E un stres inutil, spune-i!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este posibil asa ceva. Nu este paranoica, pur si simplu ignoriainformatii de baza, pe care le invatam toti la scoala. Ea nu le-ai invatat si acum nu stie ce stiu toti. NU are cunostinte de anatomienici cat un copil de clasa a patra, e doar fudula.

| darrio2007 a răspuns:

Ai ramas cumva insarcinata si cauti un motiv sa spui parintilor? Nu ai cum sa ramai insarcinata in asemenea situatie. Chiar ridicolă postarea!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din toaleta, clar nu.
Iar in cadă, chiar daca tipul ar face baie cu sloboz, oamenii normali spala cada cu produse dezinfectante dupa fiecare utilizare, iar apa de robinet contine si ea ceva clor, deci spermatozoizii nu au nici o sansa sa astepte in cada pana vine donșoara.
Deci, nu.

| GoldenZenith a răspuns:

Nu rămâne însărcinată de la asta și aici nu este vorba de paranoia, e vorba de prostie.

| HazelEyes77 a răspuns:

In nici un caz nu ramai gravida doar prin utilizarea in comun a a baii. Ar trebui sa se documenteze mai mult ca sa nu mai aiba astfel de indoieli absurde.

| Victoria18 a răspuns:

Nu!