Pai daca a bagat toti banii la aparate si i-a pierdut, ce poate el sa mai faca? Banii sunt deja pierduti. Tot ce poate sa faca este sa nu mai joace la jocuri de noroc.
Odata ce i-ai jucat, banii nu mai pot fi recuperati. Pentru ca e o tranzactie. In schimbul unei sume de bani, ai N sanse sa joci jocurile respective. Iar daca castigi, iei banii. Daca pierzi, raman pierduti permanent. In mod normal poti returna produsul si sa primesti banii inapoi, insa la capitolul "sevicii", nu poti returna nimic, pentru ca nu ai primit nimic.
Daca puteai sa primesti banii inapoi, nu crezi ca toata lumea isi scotea banii inapoi de fiecare data cand pierdeau? Asa ce afacere mai fac aia de la aparate?
Doua cunostinte si-au recuperat banii de la asa ceva... Unul a recuperat 12 mii de lire sterline care i-a schimbat in cazino si aproape 200.000 de lei fiindca a jucat o zi intreaga ca disperatul pe 50-100-200 de lei apasarea pe buton/miza, iar altul chiar acum nu demult a recuperat tot asa o suma mai maricica de bani dar nu stiu exact cat. Si am mai cunoscut pe cineva in urma cu 2-3 ani care a pierdut in cateva ore 50.000 de lei in Timisoara la o sala de jocuri fiindca a jucat pe miza de 100 de lei si nu a reusit niciun cash out sa dea din toti acei bani absolut nimic nimic nu i-au dat aparatele si a chemat nu stiu ce organizatie si politia si au fost verificati pana in maduva oaselor cei de la acea sala de jocuri iar el si-a recuperat banii
Puteti voi sa-l sunati si pe Papa, ca tot nu recuperati banii. Nu l-a fortat nimeni sa joace. A facut-o de buna voie. L-ai fi ajutat daca il opreai inainte si nu ar mai fi jucat. Poti sa-l convingi acum sa se autoexcluda, ca sa nu mai joace niciodata.