Nu, nu am avut acest obicei niciodata, nici pe vremea cand exista numai cash, acum fiind chiar imposibil ca nu mai umblam cu cash la noi, ci cu carduri bancare.
Faci treaba asta ca îți place, îți dă satisfacție. Pot găsi un sens la ce faci tu, probabil vrei sa,, simti'' rezultatul eforturilor tale, de ai câștiga, e un fel de recompensa mintala, care a devenit asemenea unui drog psihologic.
În opinia mea, nu vad nimic dăunător sau anormal, poate meriți aceasta mica satisfacție, în loc sa-i arunci pe alte,, chestii" mai puțin sănătoase.
Cheers
Un SEIF din ala smecher cu amprenta, Cod și CARTELA! Bagi acolo hAuru, $$$ și diamantele! Asta pentru cine mai are PARANOIA sa tina în casa multi bani, hAur sau ale valori! Restul la banca intr-o caseta de valori! Sau îngropați sub casa ca Pablo Escobar...
Cei care au bani mai multi nu ii tin in casa. Ii au la Banca. Asa ca, nu numara nimic.
Tu incepi sa dezvolti obiceiuri proaste, bolnave. Pune banii intr-un cont de economii si vei dormi linistit.
Ideea este ca am un bussines foarte dezvoltat, am si colaborare cu banca insa mereuuu inainte sa adorm simt ca trebuie sa numar ceva cash, cred ca trebuie sa simt ca mereu am bani la mine
Hahaha. Tine si tu 10 lei marunti de cate un leu si stai linistit.
Nu te mai " lauda " ca poate bântuie pe TPU și niste " $pringari " = hoți de case și te trezești noaptea cu ei în casa!
Asemenea chestii nu se fac publice! Sfat MOCA de la un " Milițian " bătrân!
Numără tu singur în tăcere și mai mergi 4-5 ședințe pe la un psiholog! Nu costa mult! Te scapă el de tic-ul asta enervant!
Daca tu simiti ca este lauda este fix problema ta.Intrebam doar sa stiu cat de sanatos este acest obicei.
Nu este! Clar nu este! Un om SIGUR pe el și pe casa lui nu sta sa facă asa ceva! Un om SIGUR și pe familia lui *( nevasta și copii )! Asta deja a devenit obsesie! Ai avut tu ceva în trecut?! O " teapa ", un furt de la cineva apropiat sau o trădare care a declansat chestia asta?!
Nu am nici familie, nici copii.Nu am luat nici teapa, cred ca este din caiza faptului ca " I love Dinero"
O.k keep counting $$$ pana ți se ia vopseaua pe degete! $por la traba!
Numeri manual sau cu mașina? Curiozitate? Chestie de eficienta muncii și " productivitate "!
Imi place doar sa simt banul, sa ii simt materialul si linistea, sa simt ca este gros teancul din mana mea si este suficient pentru a adormi linistita
Dirjoanca_Georgiana_1992 întreabă:
djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhj... întreabă:
LisaJulie întreabă: