|

Buuuna.

E o intrebare cringe, stiu, dar pe mine ma irita chestia asta.

Deci.

Toti, dar toți colegii mei au același scris de ani buni de zile, la tabla, in caiet, pe foile de test, peste tot. In schimb, eu il am diferit de fiecare data. Si nu poti zice ca e "mare" sau "mic". Ma refer la faptul ca o data fac un l drept, scriind inlinat spre dreapta, un n si un m complet, apoi ba un scris drept, iar apoi unul mic cu un fel de l "rupt" idk. Ah si am si un scris de adult la care toti profesorii cand imi vad tema/portofoliul ma intreaba in mod serios daca mi-a scris maică-mea notițele.

Am incercat o groaza de tipuri de stilouri, pozitii de scris si chiar daca am scris in acelasi fel o saptamana, in cealalta saptamana, fara vreo pauza, imi schimb imediat scrisul. Ce pot face in legatura cu asta? Scuzati categoria

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar nu-i acord importanta. O tratezi mult prea serios. Incearca sa ignori asta, eu asa fac. Sa fii mereu constienta de scrisul tau pentru a incerca sa fie identic mereu mi se pare ceva foarte stresant, iar asta ar fi singura solutie. Nu te afecteaza in mod direct si negativ. Daca cineva comenteaza pe tema asta nu trebuie sa bagi in seama. E ceva specific tie, esti diferita de restul clasei prin asta happy

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Este cunoscut ca, scrisul iti reprezinta personalitatea, spunand o gramada despre tine.
In cazul tau, esti instabil, de aceea iti schimbi scrisul atat de des.

| a răspuns:

Sa il bagi in fund stiloul ca ai greait categoria hahahha

| explică (pentru Edyy5555):

Din cate imi amintesc, am scuzat categoria

| a răspuns (pentru lorena66):

De ce ai scuzat categoria?
Nu ai vazut ca nu este de genul SEXULUI SI AL DRAGOSTEI?
Posteaza-o la categoria >CONVERSATII< daca nu esti sigura unde este corect, dar in nici un caz la sex si dragoste, pentru ca ti se poate bloca contul, pentru postari inadecvate.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Am pus o aici pentru ca in locul asta oamenii sunt cei mai activi

| a răspuns (pentru lorena66):

Nu-i adevarat! Noi vedem intrebarile una dupa alta, indiferent de categorie.
Se raspunde mai mult la categoria asta, dar de vazut, se vad toate intrebarile.

In orice caz, continua sa ignori regulile acestui forum si intr-o zi vei vedea ca nu mai ai acces pe forum, pentru postari necorespunzatoare.