| StimabiluI a întrebat:

Când folosiți telefonul mai mult de o oră, să stați pe YouTube sau pe jocuri, simțiți niște furnicături în palmă?

Gen cum se simte pielea când se înroșește de la soare, numai că pielea nu e roșie, iar senzația de iritare se simte în interiorul palmei.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca stau la calculator mult si cercetez si am multe deschise, simt o paralize la mana si picior

| StimabiluI explică (pentru RAY):

Pe care parte? Stânga sau dreapta? E zona care se află mai aproape de calculator sau de router?

| RAY a răspuns (pentru StimabiluI):

Dreapta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu. Nu patesc nimic la palme, dar vederea imi scade cand stau mult pe telefon, o dau in miopie.

| StimabiluI explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ce model de telefon ai?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru StimabiluI):

Un Xiaomi 13C, parca.
Caramida ieftina, cu husa ieftina. Inainte de el, un Huawei Mate 20. Inca il folosesc si pe ala.
Niciunul nu ma deranja la palme.

| LisaJulie a răspuns:

Cand jucam jocuri mi se intampla asta

| Cipi1212 a răspuns:

YouTube.

| Jessica1235 a răspuns:

Nu pățesc niciodată. Eu oricum nu pot tine o oră întreaga telefonul în aceași poziție.

Dacă ai acest simptom + amorțeală și slăbiciune la nivelul mâini (palmei) NU doar când folosești telefonul, înseamnă că e de la altceva, nu de la telefon.

| StimabiluI explică (pentru Jessica1235):

Folosești iPhone sau un model cu Android?

| Jessica1235 a răspuns (pentru StimabiluI):

Am Samsung Gallaxy S22. Crezi că ține de tipul de telofon?

| StimabiluI explică (pentru Jessica1235):

N-am idee, tocmai de asta întreb. Să știu dacă doar eu mă simt prăjit lent la microunde de telefon. De fapt mâna cu care îl țin mai mult timp o simt prăjită.

| Jessica1235 a răspuns (pentru StimabiluI):

Uneori pățesc și eu ca telefonul să mi se înfierbânte. Dar doar când îl folosesc în exces, adică câteva ore constant, sau când îl țin sprijinit de perină sau pătură. Oricum nu cred că am simțit vreodată că mi se prăjește palma.