Daca stau la calculator mult si cercetez si am multe deschise, simt o paralize la mana si picior
Pe care parte? Stânga sau dreapta? E zona care se află mai aproape de calculator sau de router?
Dreapta
Nu. Nu patesc nimic la palme, dar vederea imi scade cand stau mult pe telefon, o dau in miopie.
Ce model de telefon ai?
Un Xiaomi 13C, parca.
Caramida ieftina, cu husa ieftina. Inainte de el, un Huawei Mate 20. Inca il folosesc si pe ala.
Niciunul nu ma deranja la palme.
Nu pățesc niciodată. Eu oricum nu pot tine o oră întreaga telefonul în aceași poziție.
Dacă ai acest simptom + amorțeală și slăbiciune la nivelul mâini (palmei) NU doar când folosești telefonul, înseamnă că e de la altceva, nu de la telefon.
Folosești iPhone sau un model cu Android?
Am Samsung Gallaxy S22. Crezi că ține de tipul de telofon?
N-am idee, tocmai de asta întreb. Să știu dacă doar eu mă simt prăjit lent la microunde de telefon. De fapt mâna cu care îl țin mai mult timp o simt prăjită.
Uneori pățesc și eu ca telefonul să mi se înfierbânte. Dar doar când îl folosesc în exces, adică câteva ore constant, sau când îl țin sprijinit de perină sau pătură. Oricum nu cred că am simțit vreodată că mi se prăjește palma.
insanelove întreabă: