| RedVelvet0x0x a întrebat:

Care este explicatia psihologica pentru frica ca parintii mei sa mai aiba un copil?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Frica de abandon, fie el si emotional/sentimental, frica de a pierde din atentia si afectiunea persoanelor pe care le iubesti.

| Miruna333 a răspuns:

Motivele le stiu ei, de ce nu i-ai intrebat acest lucru? Sunt mult prea multe explicatii psihologice, si nu vei stii daca acela este si motivul lor

| RedVelvet0x0x explică (pentru Miruna333):

Ma refer ca mie imi este frica de fapt

| gllopel a răspuns:

Te temi ca nu vei mai primi atentie? Sau ca se vor injumatati darurile?
Tu te-ai analizat?

| RedVelvet0x0x explică (pentru gllopel):

Cred ca imi este teama sa imi pierd peacea si linistea, copii mici sunt de obicei destul de gălăgioși si gingasi, mai ales in prezenta fratiilor mai mari. Eu sunt genul de persoană ce isi doreste pace si spatiu personal majoritatea timpului. Si da, fiind sora mai mica am primit toata viata mai multa iubire dar nu si atentie, acum daca voi deveni sora mijlocie probabil ca nu voi mai primi deloc atentie, sunt mai mult ca sigura ca relatia mea cu parintii se va schimba si asta imi provoacă multa anxietate. Nici nu stiu cum as putea rezolva aceste probleme, neavând acces la un psiholog.

| RedVelvet0x0x explică (pentru RedVelvet0x0x):

Pacea* pardon

| gllopel a răspuns (pentru RedVelvet0x0x):

Aha, ai fost rasfatata prea mult. De asta reactionezi asa. E timpul sa returnezi din dragostea primita unui eventual copil care ar putea veni.
Relatia cu parintii nu se va schimba deloc.