|

Cat ar fi diferenta de temperatura dintre Termostatul aflat in convectorul (pe gaz) si altul, exemplu la 5m distanta de convector?

Mi-a venit ideea din senin. Ok stiu trebuie sa iau un termometru, dar ma gandeam ca poate exista ceva cifre generale? Un lucru e cert ca exista diferenta considerabila.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

0,5 grade.

| explică (pentru darrio2007):

Total improbabil ca sa fie 0, 5 eventual 5Grade e mai credibil. Ok Intrebarea fost asa de conversatie., ca nici eu nu stiu multe detalii. Conteaza si izolatia etc. Nici nu sunt 100% sigur daca numerele de la care setezi convectorul corespund cu adevarat cu valoriile pe care stiu eu. Ca nu am manulaul de utilizare., tot ce am gasit pe net la model asemanator/identic deci e confuzie + ca nu scrie precis Marca x versiunea y.
Iar temperatura minima 13 C, maxima poate fi 37 de grade C. Iar de aici vine gandul ca trebuie sa existe o diferenta considerabila intre temperatura din termostatul convectorului si cea de afara.

| a răspuns (pentru AA1CK3D):

Tu te referi la diferenta de temperatura din casa cu cea de afara?
Spui doar de diferenta dintre termostatul din convectorul pe gaz. Ok. Diferenta fata de ce anume? Eu m-am gandit ca ai montat si un ambient in camera. Deci?

| explică (pentru darrio2007):

Nu conteaza., oricum a fost intrebare mai aiurea. Mai precis convectorul meu are cifre de la 1-7. Pornind de la 13 C care corespunde ciferei 1. Cifra 2 =17 C, 3=21 C crescand tot cu + 4 grade
Dar cred ca temperatura inregistrata in termostat nu poate fi egala cu cea din camera.
In fine., intrebare aiurea imi iau un termometru si rezolv misterul., dar cum saptamana asta am program de nu pot merge sa cumpar termostatul.

| a răspuns (pentru AA1CK3D):

E bine sa il tii pe 3. Este o temperatura acceptabila pentru cameră.

| a răspuns:

Normal. În cazul 2, măsori temperatura aerului.