| CiocolataCuAfine a întrebat:

Cat timp credeti ca va mai "trai" televizorul (si emisiunile televizate)? Din ce in ce mai multi oameni spun ca deschid foarte rar televizorul. Eu nu il deschid decat o zi pe saptamana, sa vad un serial turcesc, in rest ma doare undeva de stiri, de "vedete", de orice fel de emisiune.
Si mie personal mi se pare depasit televizorul, pentru ca tot ce poti face e sa schimbi canalul si atat. Internetul da senzatia de o libertate de alegere mult mai mare.

10 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cat lumea. Cred ca televeziunea nu va muri niciodata, doar va scadea in popularitate.

| Celcestietot a răspuns:

Ar mai putea trai ceva vreme, cel putin pana cand se duc generatiile inaintate in varsta. Pe TV gasesti canale care transmit live si pun totusi niste efort in continutul lor, care probabil nu ar fi gasit pe internet daca nu ar fi promovat, asa iti poti gasi si o noua pasiune. Cand nu ai idee la ce sa te uiti, dai random pe un canal si vezi ce iti pica si cel putin la TV-urile moderne (sa zicem peste 1.500 lei) se cunoaste diferenta fata de acel model clasic, are alte optiuni tehnologice (acces la browser, la PS4 etc), diagonala ecranelor este mai mare si pentru ochi este cu atat mai bine daca display-ul deviceului este la o distanta cat mai indepartata si sa vezi si detaliile de pe el.

| CookieDog a răspuns:

Adevarat, de asta am renuntat la el complet.
Ideea este ca oamenii nu se uita la tv doar la programele oferite de furnizor, ci si la continut de pe platforme de videostreaming. Nu cred ca e noua notiunea de Netflix, mai ales in timp de pandemie, iar un ecran mare este mult mai convenabil.

| ShelbyGT a răspuns:

O sa fie în continuare. Arat timp cât au audienta și oameni care se uita din toată țara. Eu nu ma uit la genul asta de emisiuni. Tv îl folosesc pentru filme și YouTube.

| edit28 a răspuns:

Va continua sa existe doar ca se va transforma in ceva mai asemanator internetului, unde cauti tu ce vrei sa vezi, nu alegi din canalul x sau y.

| Silwian a răspuns:

Dar despre ziare reviste ce zici? Nu online! Pe hartie scrise! Ai citit vreodata vreo revista? Vreun ziar? Nu vreau sa te jignesc dar vreun ziar sigur n ai citit!
Si totusi mai exista o multime de ziare! daca tu deschizi odata pe saptamana tv ul sa urmaresti o serial ...asta nu inseamna ca tv nu are audienta lui! Poate nu stii dar avem o populatie imbatranita! Deci ...intelegi?

| CiocolataCuAfine explică (pentru Silwian):

Nu ai de unde sa stii tu daca am citit eu sau nu reviste si ziare (da, logic ca am citit), asa ca abtine-te de la astfel de aberatii la adresa unui om pe care nu il cunosti.
"Ai mancat vreodata paine? Sigur n-ai mancat!" Fix asa sunteti unii...

| Anachoco a răspuns:

Cui ii place sa se uite la televizor

| AlmiraAlma a răspuns:

Va dura mult timp, merită menționat pe ce dispozitiv de televiziune este transmis. Dispozitivul este universal? Sau dispozitive mobile.

| AlmiraAlma a răspuns (pentru AlmiraAlma):

Am găsit aplicația mobdro 2.1.86 foarte bună. Descărcați mobdro pentru dispozitiv inteligent la: https://mobdrovip.com/mobdro-for-ios/