Nu pierd, castig
Nu se poate numi timp pierdut cel petrecut pentru a ajuta pe cineva.In jur de 4 ore pe zi.Ma atrage calitatea intrebarilor si inteligenta/umorul anumitilor useri
Mai fratioare, ma sti de-o viata, iar la fel cu TPU, sti foarte bine ca de un an si ceva hoinaresc pe acest site
De ce? Ce ma atrage? Sa aflu cat mai multe despre toate cele si sa ajut cu cate un sfat pe cei care au nevoie ![]()
Ia spune-mi, pe tine nu te-a atras TPU? Hai recunoaste, salamandro
Nu stau sa numar minutele sau orele petrecute pe acest site. De ce sunt aici? Sunt aici pentru ca, inca mai exista useri demni de respect si intrebari interesante. A ajuta oamenii nevoiasi nu inseamna pierdere de timp.
Mr & Mrs Fox e o gluma cand ai spus despre calitatea intrebarilor, nu-i asa?
Oo, ce induiosator harciog! Indragostit de TPU?
Depinde de cat timp dispun, dar de obicei stau 2-3 ore pe zi. Raman pentru a vedea ce intrebari se mai pun, in speranta ca voi sti sa raspund la o parte din ele, si astfel sa ii ajut pe cei care au nevoie. Atunci cand am pus si eu o intrebare, urmaresc constant sa vad daca a mai raspuns cineva si sa acord calificative.
Cam o ora si ceva stau pe TPU in fiecare zi.Stau pe TPU pentru ca vreau sa cred ca mai sunt si intrebari interesante pe site.
Stau pe TPU ca sa vad ce intrebari tampite mai apar sa mor de ras...auzi "pot sa raman insarcinata cu degetu meu?"
)
Pai eu stau pe TPU in jur de 2, 3 ore pe zi si imi place foarte mult sa stau pentru ca a devenit o comunitate uriasa de prieteni si poti cere sfaturi in legatura cu orice pentru ca sigur va fi o persoana care sa iti ofere raspunsul perfect
Salut! Adevarul este ca este o comunitate a oamenilor care isi tin mintea odihnita, eu, am intrat din curiozitate, dar consider ca iti poti ocupa timpul cu lucruri mult mai ineresante si mai stimulante atat fizic cat si intelectual.kiss
In primul rand, pe TPU nu se pirde timpul, ci se investeste
.
in al2lea rand, petrecem timp aici pentru a ajuta.