| BlueBell07 a întrebat:

Ce ati face daca cineva v-ar scuipa in fata fara motiv? Din pura invidie.Cum ati reactiona? Ati reclama incidentul la Politie?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Imediat la politie si apelez la avocatul meu.
Nu exista fără motiv sau cu motiv, nu poți face acel lucru, nimănui

| BlueBell07 explică (pentru Miruna333):

De ce credeti ca un cadru didactic care preda franceza la tara si-a invitat o colega cu catedra la oras in vacanta si acolo de la o cearta banala a ajuns sa o scuipe? Vi se pare normal?

13 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Scuip și eu.
Aș reclama dacă s-ar întâmpla de mai multe ori, fără motiv.

| BlueBell07 explică (pentru J0B0MAT):

Ai ajuns sa scuipi pe cineva care te-a ajutat de mai multe ori in viata? Eu vorbesc de un asemenea caz!

| J0B0MAT a răspuns (pentru BlueBell07):

Da, ce mare lucru. Ești om cu mine, sunt om cu tine. Dacă ești animal, pot fi și eu.Și ar trebui să se potolească, dacă nu la poliție.

| BlueBell07 explică (pentru J0B0MAT):

Considerati ca un om care scuipa e un animal?

| J0B0MAT a răspuns (pentru BlueBell07):

Corect, animalele de multe ori sunt mai bune decât oamenii.Era un fel de referință la un comportament necivilizat, sălbatic.

| LisaJulie a răspuns:

I-as spune ca nu are obraz și i-as povesti câte ceva despre bunul simț

| BlueBell07 explică (pentru LisaJulie):

Mi-a ras in fata cand i-am vorbit de bun simt si respect.Nu stie ce e acela.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca nu sunt martori, nu mai faci nimic. Pleci.
Ii arati consecintele comportamentului ei: o eviti.
Este macinata de invidie.

| BlueBell07 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ma intriga teribil invidia asta. Pai se milogea la mine sa o ajut sa treaca examenul si apoi a devenit invidioasa pe mine? dar nu a recunoscut din start ca sunt mai buna decat ea daca avea nevoie de capul meu?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru BlueBell07):

Te invidia de la bun inceput. Dar avea nevoie de tine, asa ca a abordat un comportament agreabil. A purtat o masca.

| Delyae a răspuns:

Asta se întâmplă și în școli.

| BlueBell07 explică (pentru Delyae):

Mai rau e ca sunt si cadre didactice care fac asa ceva. E drept, au avut job de femeie de serviciu in Italia inainte de a ajunge la catedra in Romania. O persoana de acest gen si-a luat gradul II! Dar si-a scuipat o colega in vacanta, in camera fara motiv. Chipurile colega ar fi tipat la ea si nu ar fi vrut sa se intoarca cu acelasi taxi.