Imediat la politie si apelez la avocatul meu.
Nu exista fără motiv sau cu motiv, nu poți face acel lucru, nimănui
De ce credeti ca un cadru didactic care preda franceza la tara si-a invitat o colega cu catedra la oras in vacanta si acolo de la o cearta banala a ajuns sa o scuipe? Vi se pare normal?
Ai ajuns sa scuipi pe cineva care te-a ajutat de mai multe ori in viata? Eu vorbesc de un asemenea caz!
Da, ce mare lucru. Ești om cu mine, sunt om cu tine. Dacă ești animal, pot fi și eu.Și ar trebui să se potolească, dacă nu la poliție.
Considerati ca un om care scuipa e un animal?
Corect, animalele de multe ori sunt mai bune decât oamenii.Era un fel de referință la un comportament necivilizat, sălbatic.
Mi-a ras in fata cand i-am vorbit de bun simt si respect.Nu stie ce e acela.
Daca nu sunt martori, nu mai faci nimic. Pleci.
Ii arati consecintele comportamentului ei: o eviti.
Este macinata de invidie.
Ma intriga teribil invidia asta. Pai se milogea la mine sa o ajut sa treaca examenul si apoi a devenit invidioasa pe mine? dar nu a recunoscut din start ca sunt mai buna decat ea daca avea nevoie de capul meu?
Te invidia de la bun inceput. Dar avea nevoie de tine, asa ca a abordat un comportament agreabil. A purtat o masca.
Mai rau e ca sunt si cadre didactice care fac asa ceva. E drept, au avut job de femeie de serviciu in Italia inainte de a ajunge la catedra in Romania. O persoana de acest gen si-a luat gradul II! Dar si-a scuipat o colega in vacanta, in camera fara motiv. Chipurile colega ar fi tipat la ea si nu ar fi vrut sa se intoarca cu acelasi taxi.