| chupachups1234 a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa se faca cu cainii comunitari?

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

Eutanasiati, clar. De unde bani sa le facem adaposturi, sa-i ingrijim? Nu mai vorbiti din telenovele, fiti realisti. Adica noi n-avem autostrazi, ce zic eu autostrazi, n-avem un european ca lumea, adica fara gropi, si pretindeti sa avem adaposturi pentru caini? Pf. Si chiar nu-nteleg de ce se face atata tam-tam pe tema asta... Pana la urma nu sunt decat niste fiinte fara suflet, niste animale. E asa greu sa fie eutanasiati?
@baru - Ai dreptate. Toti avem dreptul la viata. Tocmai de-asta trebuie eutanasiati. Mai bine omori o mie, zece mii, un milion de caini decat un om, nu?

| baru a răspuns:

Sall. Cu timpul se va infiinta politia animalelor, si atuncia lucrurile vor sta altfel. Trebuie facut adapost, si gasit o modalitate de finantatre. Nu poti lua viata unor animale de dorul unuia sau a altuia. Toti avem derptul la viata. Pa!

| Tzuc a răspuns:

Sa-i duca la adapost si sa-i ingrijeasca.nu sa-i omoare doar nu e vina lor ca au ajuns asastraight face

| Crisu a răspuns:

Sa ii duca la adapostul pentru animale.

| Diana2 a răspuns:

Un loc special pentru ei.desi le place sa umble pe drumuri sau cel putini sunt obisnuiti.in loc de un parc pentru copii care sunt cu gramada sa faca unu loc cat de mare special pentru caini. Ceea ce ar asigura si sguranta cetatenilor, pentru ca sunt caini de tot felul!

| Cotzi a răspuns:

In Romania trebuie sa mai asteptam, tara asta nu are bani. Pana cand se va face un adapost mai apar 10 d caini... si 2 - 3 persoana muscate sau doamne fereste sfarsiateoh go on. Parlamentarilor nu le pasa de caini. eu cred ca trebuie sa se faca adaposturi etc.:* dar in loc de adaposturi se fac hoteluri pentru cainilaughing.

| eupttnuptmn a răspuns:

Toti avem dreptul la viata... nu avem nici un drewpt sa facem rau unor animale care nu au nici o vina. cineva ar trebui sa faca ceva ca aceste animale sa aiba un loc sigur si un trai mai usor