| TDGMeebu a întrebat:

Ce credeti ca rezolva parintii prin bataie?

Eu una nu cred ca rezolva ceva.

De exemplu:

Am o fata in clasa, care daca e sa ia o nota mica, parintii o bat si o pedepsesc. Eu nu inteleg de ce o bat. Cred ca ar trebui sa vorbeasca cu ea, dar nu s`o bata.

Asa sunt si parintii mei, mai ales mama. Tata imi explica mereu ce am gresit, dar mama e pusa mereu pe bataie si cearta si ii place asta. Mai ales cand dau in mine degeaba.

Ce pot sa le spun?

Vreau parerea voastra daca rezolvati ceva prin bataie.

Mersi mult! kiss

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Prin bataie nu se rezolva nimic.Chiar ma intrebam de unde a aparat vorba ca "Bataia e rupta din Rai"?thinking
Prin bataie te descarci de frustari acumulate in timp. E mai usor sa-ti injuri si sa-ti lovesti copilul decat sa stai sa ii explici ce e bine si ce rau in viata
Dar copilul va deveni un fricos, nu va avea inceredere in nimeni se va interioriza curand daca va fi batut pe cand daca are sprijinul parintilor va tinde spre autodefinire

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Trebuie sa stii sa-ti apropii copilul prin metode psihologice, sa stii sa-l "manipulezi", astfel incat castigul sa fie si de partea ta si de partea lui. Va spun din proprie experienta ca nu rezolvi nimic daca iti bati copilul, dimpotriva.

| gigiro a răspuns:

Fara violenta! Acesti parinti, sunt inculti si ar trebui reclamati pentru aplicare de tratamente rele aplicate asupra copiilor. Copilul agresat in tinerete (verbal sau fizic ), poate deveni la randul lui un agresor.Eu o sfatuiesc pe colega ta si pe tine sa vorbiti cu diriginta, care la urmatoarea sedinta cu parintii ar putea sa-i faca sa ' roseacsca de rusine '.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Bataia produce copilului frica, de aici toate cazurile de traumatism.Copii care sunt batuti si terorizati de mici vor avea frica toata viata, vor avea o copilarie nefericita.
Cred ca trebuie sa iti confrunti parintii printr-o discutie serioasa.
"Vorba dulce mult aduce"
Numai bine!

| iDragos96 a răspuns (pentru RaSpUnS.pT.vOi):

Si pe mine m-au batut parintii toata copilaria si inca ma bat pentru. ca cica sunt prea copilaros la 13 ani.Eu nu am avun niciodata o conversatie cu parintii mei ci doar bataie si injuraturi.Asta-i viata nu ai ce sa le faci.Nici nu-mi permit sa-i comentez mamei ca imediat ma bate.Mama la randul ei a fost si ea snopita in bataie cand era mica.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Fa-ti un tricou imprimat cu un mesaj impotriva violentei asupra copiilor. Intreab-o pe mami daca ii place.

| L a răspuns:

Nu, nu rezolvi nimic prin bataie. cel mai bine ar fi sa vb deschis cu mama ta si sa-i explici ca nu va rezolva nimic daca continua sa te loveascawinking

| valThina a răspuns:

In primul rand nu esti un animal.si nici unui animal nu ai putea sa ii dai una.nu, nu s rezolva nimic prin bataie, da acum nu stica o palma.parintii trebuie sa il faca pe copil sa inteleaga c a gresit cu vorba buna.in alte tari de ex la scoala profesorii nu l zis elevilor ca nu e bine sa faci aia sau aia, ii lasa p ei sa dea cu fruntea d joswinking eu una cred ca e mai bine asabig grin

| oky a răspuns:

Nu rezolvi nimic prin bataie. E mul mai bine cu vorba buna, astfel copilul intelege mai bine si nu mai face a doua oara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint de acord cu tine.Copiii trebuiesc tinuti in brate si pupati cu dragoste orice ar face.Cum sa-i bati sau sa-i pedepsesti? Doamne fereste.La mine chiar daca fura il iubesc, il i-au in brate si-l pup pentru simplu motiv ca se descurca. Poate sa fumeze, sa bea alcool, sa nu invete poate orice ca doar e copilul meu si-l iubesc.

| SexyChick a răspuns:

Pai pentru inceput parintii nu ar trebui sa te bata pentru o fapta consumata straight face nota e deja luata si numai ai ce sa faci oh go on ar trebui sa te bata [daca tot vor laughing] cand nu vrei sa inveti tongue asa faceau ai mei cand eram mai mica... te pup :*