|

Ce credeti ca va urma dupa ce trece pandemia? Azi am citit ca a reaparut alt virus in China: hantavirus. Era unu in autobuz saracu... si acolo s-a curatat.
Credeti ca o sa mai vina ceva nasol, pe langa criza economica? straight face

| a răspuns:

Bună, JulyDreams!

Cred că este înfricoşătot să citeşti că deja s-ar anunţa o nouă boală când încă avem de a face cu aceasta. Nu putem şti ce anume va urma. Situaţia din România de acum deja ne solicită atenţia şi respectarea noilor reguli, a unei noi rutine. Vom face faţă cu atât mai bine cu cât ne concentrăm pe provocarea actuală. Făcând asta, vom învăţa din experienţă (ca cetăţeni, specialişti sau autorităţi) şi poate la o nouă provocare vom fi mai pregătiţi, Desigur, asta depinde de fiecare dintre noi.

În legătură cu articolul citit de tine, sugestia mea este în primul rând să verifici din mai multe surse. Dacă te preocupă şi alegi să mai citeşti despre asta, caută surse oficiale şi de specialitate. Din păcate, sunt publicaţii care îşi fac reclamă exploatând senzaţionalismul şi frica. Având informaţia asta, ar fi bine să afli dacă este de încredere.

Oricum ar fi, cea mai utilă şi realistă opţiune este să facem ce putem acum cu situaţia prezentă aici. Să gestionăm provocările şi experienţele care apar acum, să învăţăm din ele, să ne cunoaştem şi gestionăm reacţiile.

Multă sănătate!

Diana CosmaDiana Cosma
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca iese virus nou din China imi bag pul in neamu lor, in locu lu putin as arunca niste focoase nucleare in China masii sa se duca naibii. Mi-a ajuns tigania asta peste limita

| a răspuns:

Nu a apărut de nicăieri, exista de mult, doar că a făcut o nouă victimă ieri. A făcut mai multe victime anul trecut, prin Belgia, vreo 15. Se transmite prin excremente de rozătoare love struck

| a răspuns:

Vai, ce ne-am face fara propaganda si fara fakenews, am murii de plictiseala.

| a răspuns:

Daca vrei sa te mai linistesti putin afla ca dupa ce ne ascundem ca sobolanii in vizuini asteptand sa treaca pandemia, ghici ce?
Nu trece, pentru ca este suficient sa se gaseasca un bolnav mai intarziat sa-l dea iar la toata lumea si sa o luam de la capat.

| a răspuns:

Din cate am citit hantavirusul nu e un virus nou, au mai existat cazuri, sursa de infectare sunt rozatoarele, sobolanii si s-a specificat ca se transmite rar de la om la om

| a răspuns:

Asa repede credeti ca scapati de mine? Deja v-ați gasit cu ce sa ma inlocuiti? Hai pa