| acerr a întrebat:

Ce credeti de fauna? Ce se poate face?
Mie imi este rusine ca fac parte din rasa umana chiar daca nu sunt autorul crimelor.
Ma gandesc la ursuletul care nu intelege nimic din ce se intampla.
Ma gandesc la viata frumoasa din padure si la intreruperea acestuia la un moment dat de niste barbari care se cred oameni.
Ursuletii se joaca, se musca unii pe altii, se bat, se tavalesc, e soare si padurea miroase a casa, miroase exact asa cum ne place noua cande ne plimbam in ea.
La un moment dat apar drujbele, mirosul de benzina animalele fug, nu stiu ce se intampla, pica copacii, vin tafurile, trag lemnul, latra cainii, oamenii urla, injura, scuipa, doboara copacii.
Padurea se transforma in altceva, se declanseaza iadul. Animalele ajung sa rabde foamea deoarece noi le luam totul. Zmeura, afinele, parintii tot.
Simt mirosul de mancare deoarece noi o tinem din petrecere in petrecere si o ducem bine de tot.Noi avem mancare.
Frigem tone de carne si aruncam jumatate din farfurie negandind vreodata ca acel gunoi menajer a fost odata un animal viu care simtea.
Mancam si ne ingrasam si cu cat ne ingrasam mancam mai mult...
Animalele coboara sa cerseasca dar ei nu stiu sa vorbeasca.
Nu stiu sa explice ca la ei acasa nu mai e acasa si au venit sa ceara mancare si apeleaza la mila noastra.Eu stiu ce inseamna sa rabzi foamea, am trecut de nenumarate ori prin asta.
Atunci noi oamenii ii consideram periculosi si cu armele in dotare ii impuscam.
Impuscaturile dor, ard si strapung carnea.Animalele simt ca sunt vanate, gonite si haituite.
Oamenii fac poze dupa ce au obtinut aceasta victorie.Au omorat ursul brun din Carpati.
Imi este rusine ca fac parte din rasa umana.
Sa iei casa cuiva, sa omori parintii si sa distrugi habitatul ca mai apoi sa zici ca ceea ce a mai ramas e periculos si trebuie lichidat, asta da perversiune.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Multumeste guvernului roman pentru asa ceva, scarbele alea distrug toata tara

| acerr explică:

No comment

| acerr explică:

Asta e Omul!
maninca si caca o viata, distruge o planeta, nu toti sunt Oameni a si zice rebuturi umane