| MamaligaCuCarnatzy a întrebat:

Ce credeti despre o "De-a v-ați ascunselea" beti in parc?
Salut TPU! La un moment dat eu, niste prieteni de ai mei si niste colegi am hotarat ca in vancanta asta sa facem intr-o zi ceva foarte caterinca.N-am gandit un pic si am ajuns la concluzia daca am juca"De-a v-ați ascunselea" beti in parc seara pe la 8-9-10 am putea sa ne distram si sa radem foarte mult.De ce?-ex:se ascude unul dupa un copac de ala subtire si toata lumea il vede(si asta doar ce mi-a venit in cap pe moment, probabil o sa se intample chestii mult mai caterinca). Totusi, am auzit de la multe persoane ca n-ar fi cea mai buna idee si ca mai bine nu ne-am baga ca s-ar putea sa vina politia sa ne dea amenda(pe motiv ca deranjam linistea pubilca; si din cate am inteles e vreo 500 lei, ceea ce e ceva).In cazul meu si al inca unui prieten, fiind majori, s-ar putea sa nu iasa foarte ok. Asa ca, ma gandesc ori sa nu mai facem nimic, ori sa facem altceva gen betie la unu' acasa. Chiar nu stiu ce sa fac, pe de o parte as risca si as face-o pe de alta parte n-am mai face-o ca sa nu risc sa am probleme. Deci, voi ce parerea aveti):
SA MAI JUCAM "De-a v-ați ascunselea" BETI? CREDETI CA PUTEM AVEA PROBLEME CU POLITIA DACA FACEM ASTA? PRESUPUNAND CA O SA ANULAM ASTA, AVETI ALTE IDEI DE CATERINCA IN STILUL ASTA LA CARE SA NU APARA VREO PROBLEMA? Multumesc anticipat de raspunsuri!

3 răspunsuri:
| Darkness666 a răspuns:

De-a v-ați ascunselea beți nu suna prea bine, dacă nu va ia politia sigur o sa va ia salvarea

Jucați-vă FIFA, e mai sigur

| Plato a răspuns:

Normal ca, daca urlati prea tare, vine si Politia. Depinde si de zona, aia cu linistea publica nu se aplica peste tot. In varful muntelui nu exista ora de liniste, doar unde sunt locuinte. In caz ca sunt niste locuinte pe varful muntelui, nu stiu ce se intampla.

Eu cred ca sa te imbeti nu ajuta vreodata la ceva. N-are cum sa iasa ceva bun. In plus, ai zis ca doi sunteti majori, deci restul sunt minori si n-au voie alcool, daca e sa luam detalii.
Daca va vede/aude cineva pe care il indispuneti cu prostelile voastre, va suna oricum, imediat, la Politie. Cineva ca mine, de exemplu, ca si eu as suna.

Am si eu o intrebare: parinti nu aveti? Mai ales minorii aia. Se duc acasa beti, pur si simplu?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Riscati fratilor ca o viata aveti