| RAY a întrebat:

Ce credeti despre telegram? Vad ca devine mai popular,avand si mai multe functi, vor sa bage si camera video, se pot incarca video mari care cred eu e un punct mare.

9 răspunsuri:
| Marfil31 a răspuns:

Nu folosesc. Posibil să folosesc în viitor dacă va deveni mai popular decât WhatsApp-ul.

| AlexValentinn a răspuns:

O sa fie cumparat de Facebook cand o sa devina foarte utilizat, zuckerberg asta e prea obsedat de putere, daca apuca cineva sa ii faca concurenta cu vreo aplicatie si nu vrea sa i-o vanda intra in depresie si se sinucide, omu nu concepe sa mai fie si alti concurenti pe domeniul lui e un cosmar pentru el asta.

| Mosotti a răspuns (pentru AlexValentinn):

Pai is de vina aia care vand! De ce se vand lui zuckerberg?! Asa ca..nu e el de vina, ci aia care se vand.

| AlexValentinn a răspuns (pentru Mosotti):

E vorba de zeci de miliarde de euro in joc, tu crezi ca asa functioneaza, zuckerberg se duce la ala care detine Telegram si il intreaba "Imi vinzi si mie boss telegramul" si el zice "Nu" si apoi zuckerberg pleaca cu coada intre picioare? In niciun caz. Ii ofera o suma mult mai mare decat ar merita sa primeasca si daca si asa refuza, eu cred ca o sa puna presiuni din alte parti sa il forteze sa o vanda. Cand e vorba de miliardari si miliarde in joc sunt altfel de reguli, nu e cum e la omu de rand, "Vinzi masina?" "Nu o dau" si la revedere, nu e chiar asa.

| Mosotti a răspuns (pentru AlexValentinn):

Nu are cum sa puna presiune! Vand ei de buna voie ca ii da multi bani, aia se intampla, si le convine ca se imbogatesc repede.
Singurii care pot lua cu forta e masoneria aia din umbra, ca aia au justitia sub ei, politia, nu astia de care zici tu.

Din contra, Gates a fost umilit de masonerie de a facut donatiile alea fortat..tocmai sa i se arate ca el nu e mare lucru.

| AlexValentinn a răspuns (pentru Mosotti):

Pai si atunci de ce ai vinde de ex. o aplicatie ca WhatsApp pe 1 miliard de euro cand in 5 ani iti poti scoate 5 miliarde daca o mai tii?

| Mosotti a răspuns (pentru AlexValentinn):

De prost! Asta e raspunsul, pentru ca oamenii vor bani multi in timp scurt, sunt calici, si oricum cu un miliard o duc bine 50 vieti, asa ca ce sa ma mai ocup eu?! Cam asa gandesc f multi din pacate.

| Deea2021 a răspuns:

Dupa ce fumez am o sensatie foarte puternica de ameteala si am greturi, stari de voma, ma racesc la corp si uneori simt un gol in stomac. Sunt genul care fumeaza 1-2 tigari pe zi, am inceput sa fumez de vreo 2 saptamani. Ajutor!

| Deea2021 a răspuns:

Dupa ce fumez am o sensatie foarte puternica de ameteala si am greturi, stari de voma, ma racesc la corp si uneori simt un gol in stomac. Sunt genul care fumeaza 1-2 tigari pe zi, am inceput sa fumez de vreo 2 saptamani și nu știu ce să fac. Ajutor!