|

Ce credeti despre vise horror si infricosatoare? Ati avut asa ceva? Ce anume ati visat?

Noaptea trecuta m-am culcat la miezul noptii si am avut un vis infricosator, dar atat de real, nu stiam unde ma aflu, in realitate sau in vis.

Eram intr-o camera intunecata, m-am trezit si incercam sa-mi focusez privirea într-un colț, mi se parea ca vad o umbra, silueta de ceva. O secunda observam silueta, alta nimic. Dupa, intensitatea dintre aceste 2 imagini diferite se accelera, devenea totul din ce in ce mai rapid si diverse imagini inspaimantatoare vedeam cu o viteza malefică. Deschisem gura sa tip dar nu puteam. Intr-un final am reusit sa tip, nu stiu daca am tipat doar in vis sau si in realitate. Când m-am trezit din somn, am observat ca era ora 03:00 si mi se parea ca aud sunetul calculatorului cand e deschis, desi era inchis. A durat vreun minut. Au curs si lacrimi la cat de inspaimantat eram. 2 ore am stat treaz, cu lampa aprinsa, am fost si la baie uitandu-ma in oglinda si aratand fu**, m-am calmat de la filme pentru adulti. Am reusit sa adorm aproape de 05 dimineata.

Amintindu-mi de acel vis teribil mi se face pielea gaina. Nu mai vreau sa am asa vis vreodata, e prima oara cand patesc asa ceva. In ultimul tip nu prea ma rog, nici cruce la gat nu port, se pare ca va trebuie sa ma rog inainte de somn. A mai patit cineva asa ceva?

Am citit pe net urmatoarele si ma sperie si mai mult situatia data: Când ceasul se apropie de ora 3 AM ceva ciudat se întâmplă in jurul nostru. Vălul dintre cei vii şi cei morţi devine mai subţire, permiţând trecerea liberă între cele două dimensiuni. Demonii, fantomele, creaturile interdimensionale se strecoară in lumea celor vii, creând haos şi chinuind oamenii care dorm...

Xavier Remington, fondator şi preşedinte al "Mystic Investigations" declară: Legenda spune că atunci când te trezeşti exact la ora 3 AM, fără vreun motiv anume, într-o stare de teroare, diavolul ţi-a făcut o vizită, la propriu sau in vis.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, dar și eu am senzația că sunt urmărit de anumite entități, poate diabolice poate nu. Dar nu prea mă interesează chiar îi zâmbesc, un filozof celebru a zis o data, moartea te așteaptă cu zâmbetul la buze la colț, ce poți să faci tu este doar să-i zâmbești inapot big grin
Habar nu am de ce sunt acolo, sigur ai avut un sleep paralizat, frica te omoară mai repede decât dacă ai fi relaxat, exista doar două tipuri de vibrații in lumea asta, iubire și frica, teama decât sa te lași copleșit de teama mai bine ai reacționa prin furie, urla fii nervos. Dar nu te lasă paralizat, de hrănesc cu teama ta.
PS: nu te mai uita la filme pentru adulți, acolo sunt o grămadă de demoni care se pot inflirta prin energie sexuala. Știu că pare puțin broscience dar metafizica moderna poate dovedi chestiile astea, ai grija ce faci de acum încolo.
PS2: legat de religie și rahaturi din astea, nu cred că o cruce adusa in casa te protejează de astea, mai degrabă încearcă să ții post 1-2-3 zile, post negru sau fara apa, e cea mai buna metoda de a te detoxifica și a-ti recupera vitalitatea din punct de vedere spiritual, nu degeaba foloseau diferiți sfinți asemenea metode.

| a răspuns:

Nu te uiti cumva la filme horror si te influenteaza? Eu in viata mea nu am visat lucruri urite ca ma uit doar la lucruri placute pe internet si in tv.

| explică (pentru jadviga):

Da, imi plac horrorurile dar niciodata nu am avut un vis atat de ciudat si cosmar. A fost o situatie destul de teribila, am si plans. Dar a trecut. Cateva nopti dupa dormisem cu o lampa aprinsa. Acum am revenit la normal, dar evit sa ma uit la horroruri o perioada de timp.

| a răspuns (pentru SERIALS):

Bine faci.Deoarece mintea de foarte multe ori reproduce sau reinventeaza lucruri vazute in stare de veghe.Eu acus multi ani m-am uitat la un serial care la inceput credeam ca e un serial politist si cum inaintau episoadele a trebuit sa constat ca era film de groaza, din pacate curiozitatea m-a impins sa vad toate episoadele si aveam cosmaruri doua saptamini.Am hotarit atunci ca in viata mea nu ma uit la un film de groaza.Ma uit doar la lucruri placute.In tinerete am mai patit cam la 16 ani ca m-am uitat la un film pe vremea aceea eu nu stiam ca exista genul asta de film adica filme de groaza m-am uitat la filmul Pasarile de Hitchkock si efectiv in stare de veghe nici nu trebuia sa merg sa dorm aveam senzatia incontinuua dupa vizionarea filmului ca vin stoluri si stoluri de pasari ce vor sa-mi sparga fereastra.Era cumplit.