| Wickedklw a întrebat:

Ce este cu Facebook-ul asta, de ce va este atat de important? Pana la urma nu este doar un site putin mai renumit de chat?
Aud vorbe precum ca "daca ai multe likeuri" esti super-tare in viata reala etc, sau daca 1baiat nu are multe likeuri fetele nu il baga in seama.
WTF e cu generatie de azi...
Intreb ca eu nu am big grin

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

FACEBOOK impreuna cu figurantul ala de Mark Zuckerberg care este agent N.S.A. sub acoperire sunt cea mai proata alege in Social Media din internet.In 2025 nu veti mai auzi de acest site de 2 lei care este cel mai nociv din internet.Rusia, China, Iran si alte tari din zona araba vor pune in BAN cu full restriction acest site numit FaceBook. Operatorii de internet si telefonie mobila din aceste tari vor bloca toate adresele de IP si servere ale lui FaceBook ca sa nu mai poata nimeni accesa acest site www.Facebook.com, sau www.Instagram.com, sau alte site-uri care sunt in grupul FACEBOOK.Deja in China 20% din operatorii de internet si telefonie au blocat Facebook.Figurantul asta de Mark Zuckerberg si gasca lui sunt disperati pe zi ce trece.Cu cat mai repede dispare Facebook din internet cu atat mai bine pentru Social Media. Urmariti pe Youtube sau pe alte site-uri ce a fost intrebat Mark Zuckerberg de cativa congresmani in USA si cam ce a raspuns cu privire la colectarea de date personale de la useri.La ora actuala cele mai bune site-uri de social media sunt:
1.Second Life ( www.SecondLife.com )
2.iMVU ( www.iMVU.com )
3.PALTALK ( www.Paltalk.com )
4.CAMFROG ( www.Camfrog.com )
5.SANSAR (www.Sansar.com )
6.TWiNiTY ( www.Twinity.com )
7. VRCHAT ( www.VRChat.net )
8.HiGHFiDELiTY ( www.HighFidelity.com )
Cu unele din aceste site-uri castigati bani daca cititi cu atentie in site.Va recomand sa vizitati cand puteti si aceste site-uri si o sa descoperiti ca ati pierdut timpul degeaba cu FACEBOOK.Toate aceste site-uri necesita inregistrare si au si soft-program de tip messenger (mesengerul este interfata si legatura directa in site cu toate functiile). Cateva din aceste site-uri de Social Media au si interfata grafica foarte buna in 3D = Virtual Reality, cum ar fi IMVU, SECOND LIFE sau SANSAR.Viitorul in socializare, chat, social media este Virtual Reality - site-uri care ofera functii multiple si care creaza posibilitatea sa si castigi bani cu munca si inteligenta ta. Daca esti un bun desenator, daca stii sa lucrezi grafica 3D, daca stii sa creezi VGift = virtual gift (cadouri virtuale), stickere, etc. aceste site-uri te ajuta sa faci bani frumosi si in scurt timp.CAMFROG ofera bani pentru activitatea ta din webcam. Daca esti o persoana dezinvolta, daca stii sa comunici, daca esti amuzant si daca stii sa faci subiecte tari online in webcam si sa atragi useri la tine pe camera ta - o sa castigi bani din acele cadouri virtuale pe care ceilalti useri ti le da tie pe nick-ul tau.

6 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Nu contează numărul de likeuri. Poți sa ai 1000 de likeuri și degeaba?, nu înseamnă nimic in realitate.

| RAY a răspuns:

E un fel de, stau in copacul meu privat impreuna cu alti si conversam si vrem sa fim bagati in seama de ei, socializarea conta multa si conteaza, omul vrea sa fie apreciat, sa socializeze e normal, suntem fiinte sociale

| sierra1 a răspuns:

Eroare:
daca ai multe likeuri" esti super-tare in viata VIRTUALĂ

| QElenaBoghiu a răspuns:

Într-adevăr fetele optin mai ușor like-uri decât băieți.


Însă! Like-urile nu reprezinta nimic.

Este un site social media mai mult.

Utilizatori Facebook a început să scadă de când a apărut Instragam.


Fiecare dintre noi dorim sa fim apreciati însă depinde ce postezi.

Dacă pozezi /postezi o bucă este normal să ai 2/6k Like-urile.
Dar dacă postezi decât postări despre cum suferi și o poză cu tine care este neclară și urâtă este normal să nu fi apreciat...


Aprecierile contează pentru unii.
Iar pentru alții nu.

Dacă nu contează *să fi apreciat cu Like-urile * atunci de ce postezi poze?

| TistarKNL a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Facebook detine si Instagram

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Asta am auzit si eu.
Eu l-am sters de mult. Ma plictisesem sa le stiu toata viata doar din postari. laughing)