| Lucian_2112 a întrebat:

Ce faci atunci cand afli ca cel mai bun prieten al tau te face pe la spate de bani ii este rusine cu tine cand merge in anumite locuri?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Depinde la cine aflu.Multi binevoitori sunt pe lumea astaoh go on
Pana nu vorbesc cu el, nu ascult pe nimeniwinking

| Flav a răspuns:

Cu siguranta cel mai bun prieten al meu nu m-ar face pe la spate de bani, fiindca de aia il consider cel mai bun prieten. In pozitia ta, as incerca sa discut cu el, sa ma asigur ca lucrurile sunt chiar asa precum am spus, ca sa nu interpretez ceva eronat, si daca se adevereste ii urez succes in viata si la revedere.

| clauss a răspuns:

Rup legatura cu el si il trec la doar un prieten

| Lora a răspuns:

Ii spun pe fata ca-l credeam mai destept insa se pare ca m-am inselat, n-a stiut sa ascunda foarta bine parerea lui "buna" despre "cel mai bun prieten al tau" (adica tu).

| Ingrid16V a răspuns:

Cum ai spus?"Prieten"straight faceala nu se poate numi prietenstraight facesi mai ales "cel mai bun". Nu merita sa fii prieten cu elstraight facePrietenii sunt cu tine si la bine si la raustraight face(desi foarte putini sunt prieteni adevarati)
Pai ce poti sa faci: "nu mai vorbi cu el si gata. Spune-i sa iasa cu alti baieti care is mai buni daca ii este rusine cu tine... Dar sa ramana definitiv cu eistraight faceDeoarece cu tine nu mai are ce discuta!"

Si poti sa-i mai zici ca acum ai un nou prieten care te sprijina in toate si sa-i povestesti ce super te distrezi cu el:pO sa vezi ce urat o sa reactionezehee hee

Sper ca te-am ajutat... te puphappy

| Glamour612 a răspuns:

Pai ala nu se mai poate numi cel mai bun prieten...oh go on sp in fata ca il credeai cel mai bun prieten dar te.ai inselat ca el este un fals ca nu a stiut cum sa fie prieten si adio frate...

Mky:]

Întrebări similare