O persoana obișnuita.
Cine n-ar prefera o tipa de 18 ani fata de una de 40 si? E win-win.Ma rog, mai mult pentru el si mai puțin pentru ea.
Daca are soție si 2 copii nu înseamnă ca totul e roz. Daca relația lor nu mai functioneaza, tipul caută ce are nevoie in alta parte.
Nimic nou sub soare.Cat despre fata, e o diferenta mare între 17 si 18. Daca e majora, n-ai cum sa-l invinuiesti pe el de acțiunile ei.
E tânăra si probabil vrea sa experimenteze. Poate fi o provocare pentru ea sa agate un bărbat mult mai experimentat ca ea. Poate sa-i placa caracterul lui sau sa fie atrasa fizic de el.Nu prea are importanta de ce o face. Daca vrea si îi iese, bravo ei.Nu e ca si cum îl forțează pe tip.E decizia lui sa-si însele nevasta.
Nu poți sa distrugi ce e distrus deja.Plus ca nu exista niciun motiv pentru care sa-i pese ei de soția lui.Si oricum, el își distruge căsnicia, nu ea.Ea e doar ispita dacă vrei sa-i zici asa.
Aia profita sa treaca cu note bune ii da fofoloanca si obtine un beneficiu pe urma aia. Orice om imbatraneste prosteste, asa mi-am luat lumea in cap inainte visam doar la 1 sa ramana cu mine pe vecie. Si acum am peste 500 de femei in palmares, km-jul meu e in continua crestere altfel rugineste pistonul in chiloti
Ironia situatiei e ca nu cunosti natura umana! Instinctele sunt de multe ori mult mai puternice ca ratiunea. Si de aia si sunt asa, e macanism adaptativ tocmai sa nu te opui.
Daca te opui inseamna ca, chestia aia nu e asa intensa, orice ar zice cine ar zice, sa fie clar, pe demonstrate.
S-a intamplat asa:
1 - Fata s-a dat la el.
2 - Creierul lui in inconstient zice "fata frumoasa foc, denota sanatate frumusetea de fapt, BUM, trebuie sa ma cuplez cu ea, natura zice do it, iti ordon". Bine asta e in vederea sa iasa copii frumosi si sanatosi, natura asta vrea.
3 - Simte o atractie uriasa pe care nu o poate controla nimeni daca o are la nivelul ala oricat ar incerca. Deci te obliga cumva sa te cuplezi, natura nu tine cont de prof de logica si de varsta, e frumoasa, e validata in fundal ca partener super pentru specie, gata, el trebuie sa o asa si sa iasa un copil.
4 - Se lasa prada a ce simte caci nu poate face altceva, mai ales ca si fata l-a validat de mascul ca lumea, ca altfel nu se dadea la el, si el inspira calitati evolutioniste ca lumea.
Si daca are fam acasa ce? Natura zice ca barbatul trebuie sa asa cat mai multe! Deci nu e nici o problema, asa e programul facut. Nu se tine cont de societate, morala, ca noi nu am evoluat pe creierul reptilian de baza. Si 10 daca se poate, chiar asta se si doreste de natura.
Si aia care nu si-o pot tine in pantaloni de fapt sunt mai masculi alfa, mai aproape de natura lor, asta este. Nu e bine dar asta este, stiu ca face mult rau.
S-a plicti de nevasta, sau si-a pierdut fizicul, barbatul este programat sa se plicti la un moment dat tocmai sa fie impins fortat sa se duca si la altele! Ori in paralel, ori lasa pe una si se duce la alta.
Nu chiar toti, dar foarte multi, de aia au si testo mult mai sus, tocmai sa fie masini de ciocanit.
Asta este, nu mai condamna ca nu ai acest drept atat timp cat nu cunosti mecanismele.
Asta e tot! Psihologia evolutionista mai zice si ea din astea, realitatea confirma si ea asta.
Suntem oameni care am evoluat și ne putem învinge instinctele astea. Eu inteleg că tu esti de acord cu chestia asta, partenerul să încerce și cu altcineva să isi faca plăcerile, dintr un post mai vechi.
Problema e dacă continuă avansurile, și nevasta sa afla cu siguranță va divorta, copiii ajungând să fie crescuți de un părinte, familia destrămandu se iar ei poate că vor fi afectați.
Legat de el, cu siguranță că s o mai fi plictisit de nevasta, plus ca a mai îmbătrânit îngrășat etc. Omul vrea ceva proaspăt.
Dar la vârsta aia alte principii nu ai? Alte lucruri nu poti face, sa iti găsești spre exemplu lucruri mai importante de făcut decât să vorbești cu propria studentă și să te dai la ea? Nu stiu, să îți găsești un hoby, să citești ceva, decât să ajungi să îți destrami familia pentru "instinctele de animal".
Nu am evoluat deloc pe partea ancestrala din pacate, ca daca te uiti in jur realitatea o zice, legile atractiei, comportamentul, indragosteala, toate astea s-au pastrat, altfel daca eram asa evoluati nu ne mai pierdeam capu la indragosteala cum se intampla la toti ce indragostiti (aia care se dau mari ca fac altceva, nu sunt cu adevarat indragostiti).
Nu ar mai insela lumea des, adica lumea in general urmeaza instinctele, ca daca era dupa logica era frumos si bine. Infranezi instinctele daca nu sunt prea puternice, asta este corect.
Ca si mie daca-mi vine sa-i dau in cap unuia ca nu stiu ce mi-a facut nu o fac, dar nici impusul ala super sus nu-l am.
Depinde de intensitatea instinctelor! Dar daca intensitatea e prea sus, rupe orice ratiune la toti, din pacate.
Am zis ca-s de acord eu personal doar, nu am zis ca e bine asa pentru ceilalti! Din contra, se strica multe familii si e multa suferinta din cauza ca unu sau una se duce in alte parti, ca se strica totul acasa, adica aici zici f bine.
Am tot zis peste tot ca natura si-a batut joc ca a facut omul sa se comporte asa, ca a durut-o in fund de confortul si binele nostru, ea vrea doar perpetuare, iar chestiile astea nasoale cum le vedem noi, pentru natura sunt ultrautile.
Eu am zis ca-s de acord pentru mine daca si numai daca aia nu-si schimba comportamentul fata de mine, nu aloca mai putin timp cu mine ca inainte, atata tot! Altfel logic ca nu-s de acord. Daca nu poate asa, atunci sa nu se mai duca, evident.
Chia recomand sa nu se practice asta, ca riscul sa se devieze e foarte mare. Am mai zis si nu doar aici "Daca am o gagica, stau cu aia, nu inteleg de ce sa ma duc la alta", am zis.
Teoretic am zis ca-s de acord, dar nu am zis ca as face eu asta, desi sincer nu stiu ce ar fi, ca nu am trecut prin asta.
Si sa iti mai dau exemple:
1 - Multe fete mi-au zis ca sunt excitate cand aud vocea aia groasa a barbatilor, deci nu ce zic ei, ca li se pare amuzant si ce zic, e alta, dar dupa ce i-a validat instinctual, vocea aia groasa tot asa emite ancestral masculinitate.
2 - Femeia nu are treaba ca si barbatul, daca esti destept sau desteapta, gandesti bine, esti politicos, te porti frumos, te inbraci, daca nu atragi fizic, nu atragi deloc fizic, adios, cel mult te place ca om, ca amic acel om, asta da. Asta tot ancestral e si am explicat.
3- Poligamia tot de acolo vine.
4 - Faptul ca trece iubirea tot de acolo vine si asa a fost mereu, ca iubirea care a fost facuta sa nu treaca, nu trece, aia de animal, de copil, nimeni nu si-a pus intrebarea, de partener te plictisesti ce sa-ti zic, dar de un caine care latra si atat, nu, si de copilu care iti mananca zilele mai mult decat parteneru mai ales cand e mic, mai ales ca, comunicarea si chestii comune sunt mult mai putine ca doar e alta generatie, te mananca si de bani, dar de ala nu te plictisesti, pai de aia, ca asa s-a dorit, sa nu ne plictisim de astia.
Deci hai sa nu ne mai amagim cam am evoluat pe partea asta. Asa ca saracu` don profesor ruleaza cerintele naturii, nu e vinovat, nu il mai condamna din afara, fara sa fi in sufletul, in mintea lui sa stii ce simte. Si chiar daca e prost, asa s-a nascut, nu e vina lui nici asta, nu a ales el sa fie prost.
Si aia a lui nevasta ar face la fel daca ar fi in cauza, stai tu linistit. Ptr copii esti bun cat le dai, asa ca sincer lasa-l sa-si traiasca idila pana la urma.
Si indragosteala tot de aia apare, e macanism adaptativ sa te tampeasca, sa nu mai judeci, sa nu vezi si partile rele care de fapt nu sunt importante pentru perpetuare, iti blocheaza modului gandirii logice si te face.
Ca daca te uiti e ceva cu totul patologic, se suna in prostie, stau unu in alul in prostie, nu conteaza ce zici, ca hahaha ca esti simpatic, deci e clar ca nu e ceva echilibrat si normal.
Dupa ce te cuplezi, faci si copil, te trezesti dar e prea tarziu, natura si-a atins scopu!
E parsoana care emite trasaturi evolutioniste puternice, BUM, se declanseaza prosteala ca sa nu comentezi.
Fiecare isi vede interesul. Tristul ala are parte de prospatura si taratura aia trece scoala cu note bune. Unde sunt aia cu " e vina doar a lui", ca una dinaia o fi vreo sfanta.
Las-o mai moale cu judecățile, o numești panarama doar pentru că nu se uită la băieți de vârsta ta, la tine. daca ai fi in locul ei ai face la fel.Nu distruge nimeni nimic, singurul care poate distruge ceva ești tu.
Chiar nu-mi pasa ca nu se uita la mine, și desigur că distruge ceva. Distruge relația cum mama copiilor iar aceștia vor ajunge să crească doar cu un părinte.
Dacă are femeie acasă și doi copii nu înseamnă că are o căsnicie fericită.
De el știm astea, de nevastă sa nimic, nu mi se pare ok să îmi dau cu părerea de el fără să știu cum e nevasta lui, ce probleme au, etc.
Cel mai probabil respectivul nu e fericit in casnicia sa, sau doar vrea sa incerce ceva nou fiind satul de rutina de zi cu zi, ceea ce mi se pare total o prostie ca in loc sa divortezi sa inseli..cat despre fete..sunt inca copile si poate nu constientizeaza gravitatea urmarilor faptelor sale mai ales cand urla hormonii in ele dar chiar si asa asta nu e o scuza sa faci asta.
alfons2390 întreabă:
LisaJulie întreabă: