| Elisabeta21 a întrebat:

Ce inseamna cand visezi pe cineva drag mort ca este strigoi si vine dupa tine?

10 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Inseamna ca te-ai gandit in timpul zilei la cel pierdut si seara l-ai visat. Stai linistita, ca nu ti se intampla nimic rau. A fost doar un vis de noapte.
De multe ori am visat-o pe mama (care este moarta) ca a venit si mi-a cerut sa merg cu ea si am urmat-o, desii eram constineta in unele vise, ca ea este moarta. Uite ca au trecut cativa ani de atunci si continui sa o visez, fiindca era fiindca pe care a iubita fara limite si pentru care m-as sacrifica, dar in realitate, nu mi s-a intamplat nimic rau.

| Annastassia a răspuns:

Inca ceva: un om drag, nu se va transforma niciodata in strigoi si nu va veni niciodata sa te ia, la modul rau sau infiorator, dimpotriva, te va proteja, de acolo de unde este.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inseamna ca ti-ai umplut capul cu prostii, si nici macar nu esti stapan pe mintea ta.
Visele nu au semnificatie, ci explicatie. Mergi la psiholog, daca vrei sa le auzi.

| Ineys a răspuns:

Inseamna ca si lui ii e drag de tine avand in vedere faptul ca vine dupa tine. Are logica, nu?

| Overeem a răspuns:

Nu știu da de bine nu e. faptul că și pus întrebarea după acest vis denotă că ai refuzat chemarea că cu forța nu te lua că nu era hingher

| Overeem a răspuns (pentru Overeem):

Eu rămâneam cu o semi trauma daca visam așa ceva laughing

| AliGab a răspuns:

Inseamna ca visezi pe cineva drag mort ca este strigoi si vine dupa tine!

| theacaciastrain a răspuns:

Înseamnă că trebuie să eviți filmele de acțiune, jocurile violente și astfel de scenarii. Treptat, îți strică sănătatea.

Cu cât visezi mai mult astfel de lucruri, cu atât plantezi o bombă și-ți distrugi sistemul imunitar. S-au făcut niște studii, în care s-a pus un parașutist sub hipnoză, să se gândească la cum sare de pe o stâncă. Toate grupele de mușchi erau antrenate sub hipnoză. Creierul, singura problemă a acestuia e că nu poate distinge realitatea de vis în momentul în care ești inconștient.

Încearcă să faci lucruri cât mai frumoase și distractive pe timp de zi, asta dacă vrei să ai o sănătate mintală bună.

Și în dicționarul explicativ al viselor: concret, e o mare vrăjeală. Nu înseamnă nimic. Omul își crează de unul singur demonii pe care nu poate să-i înfrunte.

| I333AHC a răspuns:

Daaa pe naiba laughing Chiar ai timp sa crezi in asa ceva? Eventual in oameni mascati in strigoi, si nu cred ca ai avea o asemenea persoana draga tie rolling on the floor
Inseamna pur si simplu ca te'ai gandit peste zi sau inainte de culcare la persoana respectiva, ti'a ramas in gand.

| 4StarLight a răspuns:

Inseamna doar ca mintea ta se gândește la acea persoana si ca esti preocupat. Nu exista interpretări standard pentru vise, dar iti pot spune ca e posibil sa te fi gândit recent la acea persoana si de aceea poate a apărut in visul tau. Cat despre strigoi, exista numeroase interpretări.