|

Ce inseamna numele Loredana? Din ce limba provine? Ce vedete poarta acest nume? Dar Cristina?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Loredana - Acest nume de fata este folosit in italiana. Se spune ca a fost inventat de scriitorul Luciano Zuccoli care si-a intitulat astfel personajul cartii "L'amore de Loredana", aparuta in 1908. Scriitorul se poate sa fi plecat de la o serie de denumiri din italiana, toate ducand catre traducerea in latina ce suna asa: "Dumbrava lui Laurel.

Si o vedeta. Loredana Groza.

Cristina- Nume folosit in olandeza, norvegiana, suedeza si daneza. Sursa este Chiristiana, un nume latin ce inseamna urmasul lui Hristos. Influenta religiei este evidenta in toata lumea. In Islam numele se refera la atributele lui Alah sau sunt derivate de la "harmida", un cuvant arabic ce inseamna rugaciune. Numele folosit in subcontinentul indian se refera adesea la hinduism. Numele derivate din greaca si latina au fost martorele dezvoltarii primitive a bisericii in bazinul Mediteranei. Multe nume germanice si galice onoreaza sfinti care au imprastiat crestinismul in Europa de Nord.

Si o vedeta.Cristina Spatar.
Am fundita?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Hai salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Loredana este un prenume feminin nou si foarte rar intalnit la noi, imprumutat din italiana, unde este la moda nu de multa vreme; la origine era un derivat care arata descendenta locala ("din Lortdo sau Lauredo", azi Loreo din provincia Rorigo). Loredana apartine aceleiasi baze laur (ca si in numele "Laurentiu"), intrucat toponimul provine din lat. lauretum "tufe de lauri". si cristina - de la "christiana", nume latin ce inseamna "urmasul lui Cristos"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai comod mod de cautare model este Google.acolo poti afla date exacte despre ce te intereseaza, la fel ca si pentru numele cautate de tine.despre numele"loredana"nu-ti pot spune nimic, dar numele "cristina" e femininul numelui barbatesc"cristian"," cristina" si vine din parte Domnului nostru Iisus Hristos sau Christos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Loredana - Acest nume de fata este folosit in italiana. Se spune ca a fost inventat de scriitorul Luciano Zuccoli care si-a intitulat astfel personajul cartii "L'amore de Loredana", aparuta in 1908. Scriitorul se poate sa fi plecat de la o serie de denumiri din italiana, toate ducand catre traducerea in latina ce suna asa: "Dumbrava lui Laurel."
loredana groza
Cristina/Cristian - Nume folosit in olandeza, norvegiana, suedeza si daneza. Sursa este Chiristiana, un nume latin ce inseamna urmasul lui Hristos. Influenta religiei este evidenta in toata lumea. In Islam numele se refera la atributele lui Alah sau sunt derivate de la "harmida", un cuvant arabic ce inseamna rugaciune. Numele folosit in subcontinentul indian se refera adesea la hinduism. Numele derivate din greaca si latina au fost martorele dezvoltarii primitive a bisericii in bazinul Mediteranei. Multe nume germanice si galice onoreaza sfinti care au imprastiat crestinismul in Europa de Nord.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:


1000000000000000000111111pula

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează