anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere ai despre" stirile de la ora 5"?
Nu crezi ca se "joaca"cu mintea omului, care le urmareste?

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sunt cele mai urate stiri straight face
Oameni nebuni rolling eyes
P. s. Daca e careva de la pro tv aici sa nu ma injure, va rogbig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu ma uit la ele dar am vazut de cateva ori, Sunt oribile straight face

nony
| nony a răspuns:

Mai de graba iti atrofiaza creierul.ramai patrat cand auzi ca o baba de 90 de ani a fost violata straight face. Wtf?!?!?!? sau un copil de 12 ani si-a omorat parintii.etc.si mai rau este ca la stirile astea se poate uita orice copil.

| psiholoaga a răspuns:

Nu prea ma uit la tv. Stirile de la ora 5 (si mare parte din cele de la 18-19) mizeaza pe anxietatea omului. Cu cat o cresti, cu atat e mai usor sa controlezi omul. Deci, da, "se joaca".

| lia a răspuns:

Din cate stiu eu, stirile de la ora cinci au cea mai mare audienta.
Stirile negativ, au priza la public.
Orice stire se joaca intr-o anumita masura cu mintea omului. Dar cele de la ora 5, chiar fac acest lucru in mod excesiv. Acestea, pot influenta publicul neinformat. Mai exact, babutele care se inchid in casa de frica vecinului dupa aceste stiri tongue

| SweetCandy a răspuns:

Sunt ceva de genu "hai sa invatam lumea cum sa se spanzure, cum trebuie sa violeze, cum trebuie sa isi bata parintii copiii sau cum sa se certe vecinii intre ei pentru pamant"laughing

cred ca am caracterizat destul de binehappy

ce parere sa am...sunt oribile si dupa ce k tara in care traim e asa cum e mai si accentueaza astabig grin

asta este Romanica noastralaughing

puphappy

| elena a răspuns:

Poate "Crimele de la ora 5" ca acelea nu sunt stiri...dezgustator...

lolita
| lolita a răspuns:

Eu nu la mai urmaresc de mult. laughing

daniela
| daniela a răspuns:

Mai de graba cu rabdarea nostra... sunt ani buni de cand nu le mai urmaresc prea multe crime, violuri, pedofili si altele de genul asta

| Pho3nix a răspuns:

De fiecare data cand ma uit la stiri, aud ca a murit ala in accident, ca tatal si-a violat fiica, ca unu si-a omorat mama cu ciocanu si multee alte chestiiii oh go on.
Mortalitatea este foarte ridica in tara noastra.(din pacate)

| Pho3nix a răspuns:

Cand te uiti la stiri si vezi tot felul de accidente, ai impresia ca te uiti la un film horror.

| hashe86 a răspuns:

Sunt de prost gust si se adreseaza aceleiasi categorii de oameni ca si protagonistii lor. oameni limitati in gandire, care traiesc doar pentru a si satisface nevoile fiziologice si cam atat, pentru care comunitatea unde traiesc e singurul univers accesibil, de unde isi extrag toate modelele in viata si unde actioneaza dupa principiul de turma. si atunci ce te mai miri ca se intampla atatea. daca asta vad la tv eu de ce sa am las mai prejos("or fi bune si babele astea de ceva, daca ala a violat o pe tata leana";"cutitul asta mai e bun de ceva in afara de taiat slana, o pot pune la punct pe marita cu el").
din pacate sunt difuzate la ore de varf, cand toti copilasi au acces la ele si au de unde invata, din pacate.
numai bine!

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ce stiri? ce ora? nu stiu! am calculator si-mi ajunge!

| smaranta a răspuns:

Sunt oribile, cineva le numea amintiri din cripta.

| Andreeame21 a răspuns:

Daca asi avea "pile" la C. N. A, asi interzice difuzarea lor.Este ingrozitor, ma intreb oare numai crime, violuri sunt in frumoasa noastra tara, se pare ca da. Pacat
Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de aceea se si joaca, pentru ca cineva le urmareste. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca se vor calma cand unul din cei pe care ii "educa" o sa le faca o "vizita".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Este o emisiune care trage un semnal de alarmă prin toate cele expune: spânzurați, violatori, răpitori, traficanți, etc.
Nu se joacă nimeni cu noi prin aceste știri ci trebuie să punem piciorul în prag nenorocirilor care ne pândesc la tot pasul.
Pa, pa.

Întrebări similare