Foarte bine ai facut. Eu le.as zice uite am bani dar nu dau pentru ca nu imi convine vrei ajutor te ajut cu ce pot in afara sa dormi la mine in casa sau bani. De unde esti in uk? Am chef sa fac o plimbare cu masina saptamana viitoare
Leeds
4h fac cu masina pana acolo
Bine ai făcut, căci nu ești bancher sau bancă. Cine se supără o să îi treacă sau o să plece.
Foarte multi oameni au probleme financiare, dar de împrumutat poti sa imprumuti doar in momentul in care iti permiți si nu te afectează nici pe tine, sau daca este un prieten de incredere ce ti va înapoia rapid.
Dacă nu le-ai dat ai avut motive întemeiate si nu ar trebui să te simti prost ca ai comandat pe bani tai.
Spune le pur si simplu ca tie nu ti place sa împrumuti si nu te implici in asa ceva.
Pai daca și ei ti-au dat bani cândva li se pare normal sa le dai și tu dar daca oamenii aia nu ți-au făcut nici un fel de favoare atunci nu prea s-ar merita sa le dai bani, cine știe? poate nici nu ți-ar da înapoi daca vorbim de sume așa de mari.Parerea mea este că genul asta de prieteni care cer așa multe nu prea ar trebui considerați prieteni dar tu îi cunoști mai bine și tu știi ce e cel mai bine de făcut în cazul ăsta.
anonim_4396 întreabă:
Effy35 întreabă: