| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce parere aveti, de TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost un site extraordinar in zilele lui de glorie(acum un an-un an si ceva, poate chiar si mai devreme). Atunci erau utilizatori mult mai putini, dar esentiali.Erau niste intrebari de mai mare-ti era dragul sa raspunzi si niste raspunsuri pe masura.Intre timp, in schimb, o mare parte a acelor utilizatori au plecat de pe site, dar numarul utilizatorilor a crescut considerabil(dintre care majoritatea nu au inteles scopul site-ului)iar media de varsta a scazut considerabil.Deci site-ul a crescut cantitativ(din toate punctele de vedere), dar calitativ a scazut extrem, extrem de mult. Putine lucruri mai sunt ca inainte, acelea fiind singurele motive care ne mai tin aici pe multi dintre noi.In prezent despre acest site pot spune ca e cel mult ok.

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

TPU este ca o mare familie. Si ma bucur foarte mult, ca fac si eu parte din ea. Aici ne ajutam, ne sustinem, ne impartasim parerile, invatam sa fim mai buni, mai intelegatori, radem, glumim, ne mai si "tragem de par" ca intre frati, dar ne trece repede. Chiar e ca o adevarata familie.
TPU este cel mai bun site romanesc si este site-ul meu preferat. Cu bune, cu rele, asa cum este, noi tot il iubim. Doar suntem aici, nu?winking

| Vizitiul a răspuns:

Multa cantitate si putina calitate.

| morena a răspuns:

O interesanta metoda de a-ti pierde timpul!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`=eu personal cred ca e unul dintre cele mai bune site-uri.in cadrul lui aflam solutii pentru probleme care ne macina, gasim ajutor, sprijin. ajutam si suntem ajutati.happy

Întrebări similare