| AA1CK3D a întrebat:

Ce parere aveti de vloggerii care discuta despre viata de zi cu zi sau chestii mondene etc? Exceptie cele de stiri/documentare.

Eu pur si simplu le detest, de ce ne-ar interesa viata personala publica a unei persoane ca a fost nu stiu unde si a facut nu stiu ce atat timp cat nu e ceva iesit din comun incat sa fie o stire? Sau ce parere are el/ea despre x, y, z persoane, vedete etc.

6 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu ma uit la astfel de clipuri si mi se par prostesti, pentru oamenii care nu au ce face cu viata lor. Vloggerii fac lucrul asta pentru ca asta se cere. Prostimea se uita la ei, saliveaza la videourile lor si le fac o groaza de vizualizari. Vloggerii continua chestia asta pentru ca au public. E simplu.happy daca nu s-ar mai uita nimeni la ei, nu ar mai fi pe Youtube.

| RAY a răspuns:

Este parerea ta personala, cei drept nici eu nu urmaresc decat persoane care fac comedie cum e codrinel, mircea si alti sau canale de stiinta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu il urmaream pe Bogdan Pricope. Desi ai dreptate in ce spui, tipul ala era foarte natural, deloc arogant, si facea niste chestii din domeniul auto la nivel de amator. Simplitatea lui ma facea sa il urmaresc, si faptul ca avea masini interesante, cu idei bune.
As compara uitatul la vlogurile lui, cu discutiile cu un prieten, despre ce a mai facut la masina. Nu il consideram vedeta, pur si simplu crea un material interesant, desi nu era iesit din comun.
Ala ar fi un exemplu bun, si mai sunt destui care fac car-vloguri ok.

Cei care dezbat subiecte tampite, si isi dau cu parerea despre x sau y, se adreseaza unui public mult mai jos in IQ. Atat timp cat nu imi pierd vremea uitandu-ma la ei, acestia nu exista. Si nu as avea de ce sa pierd vremea uitandu-ma la cineva mai prost decat mine.

| Celcestietot a răspuns:

Fiecare face ce vrea, dar consider ca este o pierdere de timp de cele mai multe ori.

Răspuns utilizator avertizat
| BrainVSHeart a răspuns:

In general, multi vloggeri care fac asta se adreseaza unui public cu varste cuprinse intre 13-18 ani. Acum serios, ce om matur s-ar uita la un video in care diferite persoane asa numiti "influenceri" comenteaza diferite chestii, isi dau cu parerea. Am vazut de multe ori video de genul "urmaritorii imi controleaza viata". Ei fac asta pentru audienta, am inteles, dar unii ajung la penibil...
Fac videoclipuri fara sens doar ca sa se uite copilasii la ei si sa faca multi followeri atat pe Youtube cat si pe alte retele de socializare.
M-am uitat de curiozitate la cateva videoclipuri de genul si efectiv nu mi-a venit sa cred ca sunt oameni care dau si like la asa ceva...