| Superior a întrebat:

Ce parere aveti despre atacul elevului din america care a omorat o clasa intreaga si multi profesori? Credeti ca situatia putea fi evitata? Credeti ca se mai poate intampla un astfel de eveniment?

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Care e faza cu "situația putea fi evitată"?
Și ce e de vorbit despre asta? Un fost elev a intrat cu o armă în școală și a tras în cine a apucat. Aia e. Poate mâine face unul la fel, doar n-o să-i percheziționezi la intrare.
Dacă se întâmpla asta în România, iar era "sistemul" de vină.

| Superior explică (pentru LoveSleep):

Cica FBI-ul ar fi stiut de ce urma sa faca atacatorul insa n-au facut nimic.

| LoveSleep a răspuns (pentru Superior):

Da, îți dai seama că FBI-ul urmărește adolescenți supărați că au fost exmatriculați.

| Trompyy a răspuns (pentru LoveSleep):

Sistemul e de vina. Gandeste-te cate astfel de atentate au avut loc in SUA si cate in Romania. Cretinatatea de lege a armelor letale in America e responsabila pentru moartea si suferinta familiilor celor decedati. Daca politistii, care se expun la pericole reale sunt antrenati sa foloseasca un pistol pentru a se apara, americanii au nevoie de m4, mitraliera folosita astazi in Afganistan in razboi si de arme sniper de ultima generatie,, ca sa isi apere familiile''si casele, care de multe ori sunt apartamente minuscule, dar nimeni nu ii intreaba nimeni.
Politistii au ajuns in America sa apese pe tragaci de frica, cand opresc in trafic o persoana mai dubioasa, de frica sa nu fie impuscati.

| Intum a răspuns:

Probabil, sa ladi armele la indemana oricarui nebun e o amentitare la numele sigurantei si libertati, ironic ca taman in numele, sigurantei astia a dat liber arme.

| drutzix a răspuns:

Oho e mult de discutat la situatia asta.
De ce se intampla majoritar in SUA evenimente de mass-shooting in scoli?
Pentru ca poti sa cumperi arme la fel cum cumperi o paine.
Pentru ca au o 'cultura' cretina.
Pentru ca trateaza persoanele care au facut mass-shooting ca pe niste staruri. Se discuta la tv la ei acum ca tipul s-a apropiat o data de niste jocuri video deci l-au influentat in loc sa se discute solutii reale se arunca paravane de fum ca cel de mai sus.
De ce nu se face nimic?
Pentru ca armele sunt o industrie de miliarde si la ei mita este deja legala (lobbying).

| syd a răspuns:

Cica e al 8lea school shooting care se lasa cu morti din cele aproape 2 luni de cand a inceput 2018. nu putea fi evitat si se va mai repeta cu siguranta. cred ca americainii s-au obisnuit deja si nu-i mai afecteaza. ii calca masina, ii loveste meteoritu', ii impusca la scoala, tot aia e. viata-i plina de neprevazut. adica na, aia in timp ce-si luau school shootareala faceau snapuri cu "our school is getting shot up" sau "there's bullet holes in the computer screen", ca un fel de ninge prea tare si suntem blocati in cladire.