| SwedishMeatball a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca populatia Romaniei continua sa descreasca foarte mult in ultima vreme? Unde credeti ca se va ajunge?

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Unii sunt ingrijorati ca ne inmultim prea repede si altii ca nu suntem destui, cine sa va mai inteleaga laughing
In Romania o sa ramana doar tiganii si oamenii cu ceva scoala (pentru ca daca ai scoala inca poti gasi un job bun) ca ceilalti iau cu asalt Anglia mai nou (deja daca te duci acolo si vorbesti romana esti inteles fara probleme, romanasii sunt peste tot). Sa nu mai vorbesc de Italia care e deja suprasaturata de romani, Spania la fel. Germania incepe usor usor sa se umple, nici tarile nordice nu au scapat, pacat ca pe strazile alea frumoase din Suedia, Norvegia etc vezi acum romanasi care stau la cersit.
Sa nu se inteleaga gresit, nu zic ca oamenii nu sunt muncitori dar am vazut foarte foarte multi care merg pe principiul "la ce imi trebuie mie scoala/bac daca ma duc in Anglia la spalat vase si fac bani?"

| Nat1 a răspuns:

Daca ar scadea din aia care trebuie ar fi misto, problema e ca noi astea normali si cu capul pe umeri murimi si tigani si boschetarii se inmultesc.
Nu cred ca suntem asa in scadere. Daca in Bucuresti nu se mai fac atatia copii si sunt mai putini oameni nu inseamna ca peste tot s-au oprit femeile din nascut.

| SilentRain a răspuns:

Nu prea imi pasa

| supadeceapa a răspuns:

De unde ai informatia asta? Pentru ca eu am 20 de ani si toate cunostintele mele au deja copii la varsta asta... Eu sunt oaia neagra

| Anonim a răspuns (pentru supadeceapa):

Pai ce o fi însemnând printre țigani sa fii oaia neagră? laughing

| CodrutElian1990 a răspuns:

Se va ajunge la ceea ce s-a prezis si se prevede: peste 50 de ani populatia Europei va fi majoritara din rasa galbena.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Cei care au ocazia fug din tara asta semi-comunista. Sunt plecati cu milioanele si se tot aduc unii pe altii. Daca Anglia iese din UE romanii o sa aleaga probabil Germania intr-o mai mare masura fata de alte tari, pana n-o iesi si ea din UE. Sunt orase prin toata Europa unde numai romana auzi pe strada pentru ca sunt pline de comunitati de mii de Romani. Du-te intr-o zi obisnuita in Otopeni sa te convingi singur.

| Catalina990099 a răspuns:

Cred ca vom ajunge 80 % țigani si 20% români. Nu vezi? Țiganii fac copii pe banda rulantă. Cum sa nu se înmulțească?!?