anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre următoarele răspunsuri?
Întrebau oameni frecvent la un service auto de ce manopererele sunt asa scumpe.Iar cei de acolo au spus că din cauza faptului că ei plătesc chirie mare, au dat bani multi pe scule...Nici decum ca e mult de muncă, e mult de desfăcut etc.
La o cofetărie la fel.De ce sunt prăjiturile asa scumpe? Si cei de acolo au dat același raspuns.Ca produsele sunt bio...Nu pentru ca se munceste la ele, ca oamenii au nevoie de salarii si trebuie sa se incadreze.
La noi in Romania ce plătim de fapt?
Munca, priceperea oamenilor, siguranta noastră sau chiriile pe care le au ei la clădirea pe care o închiriază?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tampenii, vezi ca ai ramas in stand by la 2 intrebari care ti le-am trimis in dosarul clasat daca se poate numi asa, ceea ce nu e deloc misto. Asa pot spune & eu legat de femei ca ma tot intreaba multi dc nu am prietena sau copil, pentru ca sant un tip prea bun pentru ele & imi convine viata in destrabalare laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Plătim de fapt impozitele care îți permit ție să mergi gratuit la școală. Plătim benzina la avioanele militare care le vezi zburând, care te apără de dușmani. Plătim dobânzile la creditele pe care țara este obligată să le facă ca să plătească pensiile la milioane de pensionari. Plătim medicii din policlinicile și spitalele de stat care te servesc gratuit când ești bolnav. Când mănânci o prăjitură le plătești pe toate acestea, de fapt.

| Celcestietot a răspuns:

Oamenii vor sa recupereze banii si calitatea produsului conteaza si se pune pe primul loc, ca se presupune ca, cu cat este mai calitativ, cu atat este mai scump, deci mai bun, eu asta observ. Ce platim de fapt? Ceea ce stabileste omul cu gandul.

| Nemessys a răspuns:

Acum ca a fost pandemia asta oamenii vor sa recupere banii pierduti. Fac si o mica greseala deoarece nici clientii nu au bani si nu sunt dispusi sa plateasca atat pentru o prajitura.

| RKBlue a răspuns:

Stiai ca?
In SUA bacsisul sunt banii din care practic traieste chelnerul? Dupa ce plateste impozitele, abia ii mai raman bani pentru facturi.
Multi angajatori practic dau salariu minim si bacsisul devine sursa de hrana a angajatilor...(de asta la ei e cam 20%)

Acum sa revin la subiect:
Nu prea ai ce sa faci, nu mecanicii si vanzatorii fac preturile ci sefii lor...
Nu stiu ce platim, dar platim prea mult, asta e clar...

| EntertainYou a răspuns:

Pai nu este SAU.
Este SI.
Nimic complicat. laughing