Nu stiu cum sa-ti povestesc dar exista variante mai rele, sa le insir? cu asta ma consolez ca si eu sunt singura cuc de revelion.Ce ar putea fi mai rau1-ai putea fi inchis la inchisoarepentru cine stie ce2-ai putea fi schilodit intr-un razboi 3-ai putea avea o bola grea si ai putea fi pe moarte 4-ar trebui maine sau poimiine sa mergi la inmormintarea cuiva drag (la verisoara mea chiar ieri i-a murit cineva apropiat si acum in loc sa se bucure ajuta la pregatiri pentru inmormintare)5-ai putea avea un accident in care sa ramai in scaun pe rotile o viata.Acus 9 ani cand mergeam la spital sa vizitez pe cineva dupa 1 ianuarie am gasit in salonul ei o fata care a trebui sa fie operata la 20 de ani caci in ajunul anului nou a facut accident cu masina in care se afla prietenul ei 6- o data am fost la un revelion acus 5 ani si cine s -a simti mai bine si pe cine am admirat mai mult ca ce bine se distreaza... dupa ce a mers dimineata acasa de la petrecere s-a sinucis aruncindu-se de la etajul 4.Deci? concluzia e cu mult mai bine asa.Pentru ca nu patesti nimic stind in fata calculatorului, singura nimeni nu te obliga la nimic te uiti la ce vrei tu asculti ceea ce vrei tu la ce volum doresti poti la maximum ca nimeni nu te ia la rost dintre vecini ca doara e revelion, nu trebuie sa faci curat dupa nimeni. Deci nu e cel mai fericit lucru dar nici cel mai nefericit.
Eu ma intrebam daca exista variante mai bune, nu mai rele.
Ooooo din acelea pot scrie cu sutele.O sa scriu doar cinci ca nu vreau sa ma ajunga aici ora 24.1-Deci la bordul unei croaziere de lux(pacat ca aici nu pot trimite poza cu).2-La Paris in cel mai luxos restaurant cu iubitul-iubita 3-La New York tot la fel ca in Paris 4-La Poiana Brasov la cel mai luxos hotel si restaurant 5- In Dubai la cel mai luxos restaurant.
Nu stiu ce sa zic. Cel putin a doua pentru mine e ca un cutit invartit in rana din cauza unei povesti de mai demult cu un baiat. In fine, gata si artificiile. Alt an, aceeasi viata.
Opa esti fata! Atunci am o veste buna pentru tine.Stiu ca ai suferit, si eu si alte fete si femei dar vestea cea bună ca băieți si bărbați mereu sunt si vor fi care sa te placa depinde doar de tine sa i observi si sa le zici da sau nu.Nu se termina lumea cu un eșec în dragoste.
Daca te vad astia de la LGBT te dau in judecata pentru discriminare. Adica baietii nu au voie sa sufere din dragoste pentru un baiat?
Cum am mai spus, povestea aceea e veche si chiar daca inca ma face sa ma simt trista cand imi amintesc, nu e ca si cum s-ar fi intamplat ieri ca sa imi plang de mila si acum.
Am vrut să te consolez dar dacă tu din asta faci caz ca voi fi dată în judecată nu mai am ce spune doar atat ca imi pare rau ca ti am dat niste răspunsuri jur nu le voi mai face orice ai întreba.