| melis09 a întrebat:

Ce s-ar intampla daca as face dragoste la 12 ani?

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu la 12 ani ma jucam cu papusile, spuneam poezii si eram ferm convinsa ca berzele aduc copii si ii "lanseaza" pe hornlaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nimic deosebit, peste cativa ani poti face cancer de col uterin avand in vedere ca uterul se dezvolta pana la 18 ani(de asta nu sunt indicate relatiile sexuale pana atunci), poti avea o sarcina, o boala cu transmitere sexuala, vei merge lunar cu mama de mana la ginecologie la control(pentru ca esti minora), vei face tot felul de teste si analize... E simplu nu? Deci asta se va intampla...

| monyk a răspuns:

Buna, pai faci cum vrei, e decizia ta, dar gandeste-te ca la 12 ani inca nu esti pregatit fizic si psihic...mai ai timp macar asteapta vreo 2-3 ani, nu fa asta, ca apoi s-ar putea sa regreti, nu se face, asa aiurea, trebuie gandit putin si nu cu oricine...

| cioko19 a răspuns:

Incearca si pe urma revin-o sa ne spuiwinking

| lily09 a răspuns:

In orice caz nu s-ar intampla ceva bun... vrei sa te nenorocesti la anii astia? ...ai rabdare ca nu pierzi nimic...asteapta sa te maturizezi ca sa poti sa-ti dai seama de ceea ce vrei sa faci...si depinde cu cine...la varsta asta daca cineva vrea sa faca '''dragoste '''cu tine inseamna ca nu te respecta si nu tine la tine nici macar un pic...cum poti sa faci dragoste cu un copil? ...la asta nu te-ai gandit? ...eu zic sa fii cuminte si sa te respecti tu pe tine mai intai...si apoi vei castiga si respectul celorlalti...sa nu crezi ca incepand viata sexuala asa tanara vei castiga ceva... poate dispretul celor care judeca normal si iau viata in serios...asa ca eu te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte sa faci o mare prostie.

| angel_4561 a răspuns:

O sa regreti mai tarziu

| Alex_9605 a răspuns:

S-ar intampla multe draga mea, sfatul meu ca baiat este sa ai rabdare si sa nu te grabesti pentru ca risti sa faci o prostie.Nu trebuie sa o faci ca ti-a zis prietena ta ca e fain sau mai stiu eu ce. Orice ti-am spune noi tu daca ai treaba asta in cap o vei face pana la urma asa ca mai bune spune-le parintilor tai si poate o sa iti treaca (temporar).

| ايرينا a răspuns:

Doamne fereste.cred ca mor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. poate iei sida si te nenorocesti pe viata.
Poate ramai insarcinata si e posbili sa morihappy[daca esti fata]
Poti sa devii o C*rvahappy [ scuze dar o fata care la 12 ani o face e.]
Si daca esti baiat sa nu crezi ca e o mandriehappyEu nu as vrea sa fiu cu un baiat care la 12 ani s gandea l sex!happy
Si corpul tau nu e dezvoltat. Cu asta inchei totuhappy
Nu are rost.vad ca ai gandirea unei/unui obsedat/a sexual!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama mia...la 12 ani, ma gandeam ce s`ar intampla daca l`as pune pe 'Ken' LANGA 'Barbie'...sau ce chiloti cu pokemon sa`mi mai cumpar..nici de cum ce s`ar intampla daca as face dragoste...laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai terminat de citit " Capra cu trei iezi "? daca da! si te plictisesti, reciteste! Mai bine intreaba parintii ce parerea au si apoi ne spui si noua ( asta dupa ce iesi din spital...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o nebunie...maturizeazate si apoi...mai intai gandeste-te daca merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa practici sex. Si eu am 12 ani dar n-am nici macar iubita! te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti strici copilariastraight face, parintii tai stiu de gestul inutil pe care vrei sa-l faci? nu te lasa dusa de val ca prietenele tale tiau povestit sau chestiichatterbox...si daca iubitul tau iti cere lucrul asta si iti spune ca daca nu o faci se desoparte de tine, nu te merita!

| micualex97 a răspuns:

Nu dati raspunsuri gen "Faci ce vrei" deoarece raspunsul este clar NU.Si monyk16 are trebui sa astepte mai mult de 2-3 ani. Cel putin la varsta majoratului deoarece atunci pana atunci corpul se transforma iar un gest ca acesta ar da peste cap totul.La varsta ta ar trebui sa inveti si sa ai note mari la scoala pentru ca ai doar cativa ani pentru a demonstra ce poti si de asta depinde viitorul tau.

| roxana97 a răspuns:

Este ceva interzis...si pe o parte foarte scarbos...yeah cine ar vreaphbbbbtphbbbbt

| roxana97 a răspuns:

Asta tu trebuie sa hotarasti... dar nu cred ca este bine...adica ce vorbesc nu este deloc bine...asta e raspunsul meu.happy

| micualex a răspuns:

Nu dati raspunsuri gen "Faci ce vrei" deoarece raspunsul este clar NU.Si monyk16 are trebui sa astepte mai mult de 2-3 ani.Cel putin la varsta majoratului deoarece atunci pana atunci corpul se transforma iar un gest ca acesta ar da peste cap totul.La varsta ta ar trebui sa inveti si sa ai note mari la scoala pentru ca ai doar cativa ani pentru a demonstra ce poti si de asta depinde viitorul tau.

Întrebări similare