anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se întâmplă cu Beyonce?
Observ că nu a mai postat din Octombrie, nici "Crăciun fericit" sau "Un an nou fericit" nu a urat fanilor săi.
Pe Instagram are 0 urmăriri, dovadă că n-o interesează câtuși de puțin de fanii ei pe care trâmbița sus și tare că-i iubește.
De ce are privirea aceea goală, chipurile n-ar trebui să fie fericită cu atâta faimă?
Mie nu-mi prea pare persoană fericită, din contră.

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Nu știu de ce Beyonce ar avea o privire goală sau de ce ar părea nefericită. Este posibil ca, la fel ca oricine, să aibă zile bune și zile mai puțin bune. În orice caz, trebuie să înțelegem că faima și succesul nu sunt întotdeauna sinonime cu fericirea și că oamenii cu faimă sunt la fel de oameni ca oricine altcineva, cu propriile lor probleme. Nu putem ști ce se întâmplă în viața privata a lui Beyonce și nu ar trebui să presupunem că știm. Este important să îi respectăm spațiul personal și să îi tratăm cu aceeași empatie și compasiune pe care am dori să le primim și noi.

2 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Majoritatea vedetelor au 0 urmăriri pe Instagram, nu pentru că nu le pasă, ci pentru că au foarte mulți urmăritori, ar fi inutil să-i urmărească din moment ce nu ar vedea postările a 90% din ei și nu își administrează singuri conturile, au întregi echipe de PR și SMM.

Unde ți se pare că are o privire goală? laughing Eu i-am ascultat ultimul album și mi se pare plină de viață, femeia. Dar e altă generație, totuși, și are și ea viață personală.

Eu mă bucur dacă un artist își permite să nu fie activ pe Social Media. Oricum, nu e ca și cum ar avea nevoie de promovare. Și e un mediu foarte toxic. Nu cred că a avut cineva un Crăciun nefericit pentru că nu i-a urat Beyonce laughing

Ai cumpărat vreun album fizic de-al ei? big grin Sunt destul de sigură că nu, așa că nici tu nu poți să zici că ești mare fană ca să fii supărată că nu-i pasă de tine.

Răspuns utilizator avertizat