| lilith16 a întrebat:

Ce se intampla daca iei o doza mare de lsd? O iei razna?

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

1. De ce sa iei o doza mare
2. lysergic acid diethylamide a fast mai intai facut pentru a ajuta femeile insarcinate in travaliu
Ca orice alt psihedelic natural sau chimic trebuie sa ai grija de" set and setting" adica oricare ti-ar fi doza tu trebuie sa fii pregatit de necunoscut. Deoarece o sesiune cu asa ceva dureaza cam 8 ore (de la doze mici la doze mari ) tu trebuie sa fii confortabil cu tine, sa nu te simti frustrat cu ceva anume inainte sa faci asta, si sa ai grija unde faci asta, sa gasesti un loc care sa fie total confortabil pentru tine, ceva care sa nu-ti creeze frustrari.
Tripurile urate sunt atunci cand esti socat de ce ai uitat despre tine. Important este sa iti amintesti ca esti intr-o calatorie care se va termina in cateva ore si va iesi din corp. Axandu-te pe lucruri pozitive, activitati pozitive si constructive dinainte de sesiune, iti poti asigura o perna mai buna, pe care sa stai sa calatoresti frumos.
Nu as recomanda nimanui orice psihedelic atata timp cat persoana respectiva se afla intr-o stare depresiva, negativa. + in comert, e.g. Elvetia se comercializeaza o parte mai sintezata (sper ca e cuvantul corect) al acestui compus, care ofera vizualuri mai mult. Eu am vorbit aici despre compusul pur a LSD 25 si nu a 1plsd. LSD25 este originalul despre ce am scris mai devreme si este folosit in vest pentru terapie. Dozele mari sunt folosite pentru "breakthrough" in cazuri severe de OCD. Toate aceste sesiuni sunt facute cu un psiholog si asistent care stiu despre ce e vorba.
in concluzie: ai grija de creierasul si corpul tau si uneori dozele mari nu-si au rostul. La cam cat te gandeai, si cate kile ai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dandinelle):

Nu ma gandeam sa iau, nu am de gand sa fac rost, era doar o gluma, iau înlocuitori de lsd pe bază de morfina si vine o doza 500g pe 35 kg eu avand 46-48kg iau doar 250g, sa nu provoace dependenta, iau rar si cu măsură si nu am probleme mari

| lilith16 explică (pentru Dandinelle):

Nu consumam alcool cat eram in trip sau înainte, luam cu suc desi a fost o singura data cand am luat cu alcool si pot sa zic ca era de parca am luat doza dublă, dar nu obişnuiesc sa iau cu alcool

| SG1995 a răspuns (pentru Dandinelle):

Un trip durează 12 și nu 8 ore.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acidul nu dă dependența de fel, dar consumat cu regularitate faci toleranță.

83 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Ziceai de mine ca dau aceleași răspunsuri, dar tu ai o obsesie cu drogurile, depresia sau moartea

| lilith16 explică (pentru whatevernvm):

Trebuia sa iti dau funda, eh alta data, ai atat de multa dreptate, o sa imi indrept greşelile si o sa iti multumesc personal ca mi-ai deschis ochii, nu o sa te uit niciodată (da nici obsesiile mele), timpul meu a fost limitat, adio

| whatevernvm a răspuns (pentru lilith16):

Limitat de supradoză?

| aXy99 a răspuns:

Mai razna decat esti nu cred ca se poate.

| SG1995 a răspuns:

Da, de preferat dacă bagi acid prima dată e indicat să nu iei mai mult de 25 de micrograme.
Practic acidul nu te afectează fizic dar îți fte neuroni, iar un trip durează cam 12 ore. Trebuie să fii pregătită fizic și mental, și cel mai important, când bagi orice fel de psidelice că e acid sau ciuperci să nu te temi. Ah, ar fi indicat să nu iei prima doză de acid înainte 21 de ea, sau dacă ești predispusă spre psihoză.

| lilith16 explică (pentru SG1995):

Sa nu uitam ca nu ar trebui sa fiu singura acasa, daca nu sunt pregătită nici mental nici fizic si creez un atac de panică imi influenţează in rau trip-ul, pot ajunge sa ma sinucid, stiu asta, cum am spus mai sus consum înlocuitori lsd pe baza de morfina si imi creeaza aceleaşi efecte, poate mai slabe presupun. Nu as incerca drogul in sine, poate o data dar atât, consum înlocuitori pentru ca nu imi afectează mersul si vorbitul ceea ce înseamnă ca sunt high si nimeni nu si-ar da seama. Dezavantajul lor e ca ma pot distruge in cateva luni, de asta nu mai consum, zic sa iau o pauza ca dupa 2 săptămâni cat am fost clean inca mai vedeam lucruri minore, spre ex vedeam noaptea puncte random care sclipeau sau etc, stii daca pot da in depresie daca renunt sau sa dau in psihoze in 3 săptămâni de consum unde luam de 1/2 ori pe săptămână? ai experimentat asta?

| SG1995 a răspuns (pentru lilith16):

Sincer nu am băgat nimic mai mult decât iarbă și legale (de care for gods sake nu vreau să mai aud), dar sunt informat. A vrea să bag un psidelic de genu acid sau ciuperci dar nu pentru senzația de high, ci pentru un trip mai... spiritual, realitatea în sine mi se pare halucinantă, poate mi-ar revela ceva.

| lilith16 explică (pentru SG1995):

Am uitat sa mentionez cat de bine te simti, o stare de euforie puternica, cum ti-a fost experienta cu iarba?

Ok, fumez ocazional.

| ancaval a răspuns:

Aoleu!

Altă întrebare/preocupare NU ai?

| lilith16 explică (pentru ancaval):

Ce e asa rau? nimeni nu a spus ce se intampla intr-o doza mare(((:

| ancaval a răspuns (pentru lilith16):

Pentru că nimeni nu vrea să fie complicele tău.

Mergi la un fotbal cu băieții.

Sunt fata, ce zici de asta?(((; sau ar trebui sa ma duc sa spal niste vase, ce a fost in capul meu sa intreb de droguri

Nu știam că ești fată, nu ai nici un nume de fată.

Corect. Spală vase, fă mâncare, fă curățenie.

Dadadadadadadada

| DoarBogdan a răspuns (pentru ancaval):

Nu ii place sa auda cuvantul "fa" big grin

Si stiu ca se gasesc tot felul de intrebari... la care nu stim daca sa raspundem cu ironie sau nu (la unele nici nu te poti abtine sincer), dar nu mai este ca la inceputurile TPU, iar multe intrebari au scop conversationalist si ajuta lumea sa nu se simta singura.
Ceea ce am vrut sa zic, din ce am vazut in celelalte raspunsuri, este ca da. Ai dreptate. De ce sa puna cineva o intrebare fara rost, cand ar putea sa nu o puna (unele nici nu sunt intrebari laughing ). Dar mai acorda-le o sansa, poate asa o sa se dezvolte mai bine lumea.

(Ma astept la o reactie negativa, nu stiu de ce :/ ).

| lilith16 explică (pentru DoarBogdan):

Poftim: REACŢIE NEGATIVA
jkjk, tin la întrebarea mea si de asta am si pus-o, nu o vad inutila, o vad buna in creşterea culturii sau descoperii de droguri, tu nu vrei sa stii ce se intampla daca iei prea mult? nu esti curios? totuşi apreciez ca stii ceva de mine si ca nu imi place cuvântul ala, sau nu ca nu imi place ca il folosesc si eu uneori dar imi pare agresiv((:

| ancaval a răspuns (pentru DoarBogdan):

Presimt că NU o să se mai dezvolte nimic și că o fi tot mai rău.

| DoarBogdan a răspuns (pentru lilith16):

Nu m-am referit la intrebarea ta laughing Dar nu stiam unde sa zic asta si aici parea locul ideal big grin

Si nu pot spune ca sunt chiar curios, am vazut unele lucruri macabre ce mi-as fi dorit sa nu le fi vazut absolut niciodata, nici nu stiam ca exista asa ceva. Ca si faptul ca prea mult "Acid" strica, de altfel. Dar da... poate ajuta pe altii care o sa fie in cautare de ajutor si o sa gaseasca asta aici. Deci da-mi voie sa fiu primul care iti multumeste happy

Uite d-asta am drag de tine, printre multi altii de pe site, desigur(((((((:

| DoarBogdan a răspuns (pentru lilith16):

Fiecare cu partea lui (:

Aaaa asa se face (ma refer la"(:" )

| christine99 a răspuns (pentru lilith16):

Sunt un fel de ciuperci care dau un efect asemanator, mai bine incerci cu alea, poate poti sa le cresti si in casa, nu sunt prea informata ca sa te ajut mai mult, acum e moda sa se ia medicamente pe reteta fara reteta ca un om civilizat, restul e pentru "roackeri" laughing

Ma faci sa rad, imi place de tine, cu ce as putea sa ii influentez?(((: la cum e generaţia de minori e prea ocupata sa caute intrebari despre daca "e bine sexul la 13 ani", nu observa ei întrebarea mea sau dacă observa macar sa stie si ei de astea, stii, altceva in afara de a cauta atentie in sute de iubiţi, spun si eu ce vad in jurul meu, m-am născut in generaţia greşită))):

Râzi tu râzi, dar și când ți se taia creanga de sub picioare...ai să te lovești un pic.

Faptul că te-ai născut în generația greșită NU e o scuză. Fă ceva și ieși din generația asta. (dacă vrei să faci ceva bun pentru tine, dacă NU...atunci stai așa)

Daca e asa, de ce participi la ea?(((:

| SG1995 a răspuns (pentru christine99):

Ciupercile sunt nițel mai periculoase pentru că cresc temperatura corpului, dar au trip de durată mai scurtă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu te risti, tu cred ca ai probleme grave psihice de recurgi mereu la chestii de astea. eu sufar de 14 ani de depresie si nu beau nici macar bere plus ca nici nu pot iesi din casa din cauza anxietatii am toate motivele sa iau ce iei tu si nu o fac. nu te judec dar cred ca ti sa uratit cu binele. acel LSD este extrem de periculos in doze mari unii au innebunit de tot de la asa ceva ..cred ca nici nu are rost rost sa imi bat capu fa ce vrei dar o sa regreti.

| lilith16 explică (pentru anonim_4396):

Nu o sa iau, eram doar curioasa(((: sau poate iau dar in doze mici si nu pe o perioadă lungă

Sunt droguri tari care daca le iei o data esti prins, crezi ca drogatii zic eu o sa fiu drogat si dependent toata viata de drogul asta, nu tot asa zic "iau un pic in doze mici pe o perioada scurta" sau poate nu se gandesc deloc, foarte mare atentie. Si orice drog vine cu un efect advers, care poate fi permanent in unele cazuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lilith16):

Ce bataie iti dadeam daca eram iubitu tau sau fratetau of of laughing imi facea mare placere laughing lasand glumele la o parte tu ai probleme serioase si cred ca ai nevoie de ajutor acum ce vrei sa faci sa incerci toate drogurile posibile si imposibile? Dupa lsd ce urmeaza sa iei heroina? Bagati mintile in cap si revino cu picioarele pe pamant nu stiu parintii tai ce fac de nu se ocupa de tine, de la droguri ti sa afectat ratiunea peste 2-3 ani o sa dai in psihoza si dupa probabil te vei sinucide o sa vorbim peste 3 ani laughing daca ii mai apuci. Ce lipsuri ai de te tripezi? Nu ai bani? Nu ai prieteni? Nu ai parinti? Suferi de vreo boala incurabila? Sunt altii in situatii mult mai nasoale ca tine si nu fac ce faci tu ce sa iti mai zic cred ca esti un caz pierdut imi cer scuze ca ti i zic dar esti spre pierzanie. m-am uitat la raspunsurile tale si se vede ca nu mai esti cum ai fost ori faci caterinca si te amuzi de noi. imi vine sa te injur da ma abtin laughing chiar imi pare rau de tine sa stii esti demna de mila sad

| dbigiu84 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ciuda happy?

Glumesc ma, asa serioasa par?(((((: nu am de unde sa fac rost, chill((((((((: iti pasa asa mult de mine? uaau(((:

| lilith16 explică (pentru christine99):

Nu iau, chill, glumeam(((((:

| anonim_4396 a răspuns (pentru dbigiu84):

Da mi ciuda ca nu ai fost avortat, vezi-ti de metinu tau mai bine si nu mai comenta inutil daca taceai sa stii ca tot prost ramaneai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lilith16):

Aham deci asta e chestia ca nu ai de unde sa faci rost laughing daca aveai la indemana sigur te spargeai ca o descreierata laughing tripeazate fato daca asa simti tripeazate pana nu mai sti de tine eventual poti sa combini si cu alcol.

((((((: buna idee

| Dandinelle a răspuns (pentru anonim_4396):

Gresit, si daca ai la indemna nu o sa-ti vina sa te spargi. Daca intelegi ce inseamna sa fii intr-o stare alterata de constiinta si intelegi cum creierul iti ofera informatiile in starea asta, nu o sa-ti vina sa te spargi mereu. Mai degrada scoate alcoolul din orice ecuatie. Ala provoaca cea mai mare dependenta si-ti altereaza si fizicul.

Alcoolul provoaca cea mai mare dependenta? Esti pe langa rau cred ca nu ai auzit de heroina
Eu de cate ori am baut alcool nu am simtit niciodata ca organismul imi cere mai degraba creeaza tigara decat alcoolul.si iti spun eu ca fata asta orice ar avea la indemana sar tripa. ea incearca sa bei tu cate o bere, doua timp de 3 zile si sa iei heroina macar odata sa vezi tu care e mai dependentalaughing
Iti zic eu ca la a doua utilizare a heroinei esti terminat nu imi spune tu mie de alchool ca am destui in familie care beau si sunt oameni ok, in schimb cunosc cazuri care au luat o singura data si au ajuns prin spitale perioade lungi. ia incerca sa iei tu o supra doza de LSD sa vezi cum cateva luni nu mai esti om mai ales daca ai si probleme psihice in cazu fetei. raspuns mai eronat ca al tau nu am mai vazut. sau incearca drogul crocodilu daca zici ca alcoolul creeaza cea mai mare dependenta vorbeste mai bine in numele tau privind alcoolul. de la alchool iti revii in cateva ore de la Lsd poate dura si luni pana sa iti revii chiar mai mult.

Daca pe tine nu te deranjeaza acum ca bei alcool, incearca sa nu bei o luna, doua sa vezi cum ti se simte corpul. Pot sa spun ca da, alcoolul e periculos, si este si adevarat ca in Romania sunt foarte multi alcoolici, suntem o societate stricata din punctul asta de vedere. Normalizam consumul de alcool, care si el este un drog si e mult mai nociv din toate punctele de vedere decat ce am discutat pana acum (si nu am bagat eu in discutie heroina, care are o alta scala).
Sincer, te informezi macar cu ceva, citesti undeva ceva sau spui doar din propria experienta?
Pot sa spun sincer ca opiaceele si heroina creeaza cea mai mare dependenta, dupa aceea exista si alcoolul. Iesi la bataie pentru ca nu consideri alcoolul ca fiind drog, dar citeste, informeaza-te si o sa vezi ca nu e asa. Uite de exemlu LD50 (doza letala calculata) pentru diferite droguri: https://upload.wikimedia.org/......ndence.png si spune-mi ce vezi aici ca dependenta si vatamare.
Iti revii dupa o doza mare de LSD dupa ce substanta iese din corp, nu-ti ataca ficatul, rinichii, nervii. Nu am scris nicaieri ca e ok sa iei asa ceva pur si simplu. Am scris ca trebuie sa ai anumite conditii si studiile au fost facute cu persoane specializate.
faza cu frica de lsd e frica de cunoastere de sine. Cand alte droguri te fac sa uiti de tine, LSD-ul te "trage" in tine, sa te analizezi. La doze mari nu ai scapare sa nu te vezi in oglinda. repet in acelasi post: set and setting. Nu este un drog de party, practic nu as considera multe droguri ca fiind pentru party-uri. Sunt utilizate majoritatea gresit. Cand introduci ceva in organism nou, informeaza-te, ca si persoana majora, esti responsabil/a pentru tine si actiunile tale asa ca ai grija in ce stari te afisezi vietii.

Pai tocmai ca nu beau alchool si sufar de 14 ani de depresie, am baut acum un an 5 zile la rand da nu mult ca alti retardati si dupa ziua respectiva pana in ziua de azi nu am mai pus gura pe alchool. imagineazati daca luam de 5 ori la rand Lsd si heroina erau sanse de 95-99 % sa devin dependent de la heroina. si in legatura cu cititu si experienta le am pe ambele nu din proprie experienta ci din experienta altora.tin minte acum cativa ani ca un baiat a luat lsd si dupa o innebunit vedea demoni ca il urmaresc si vor sa il ucida vedea prin pereti oameni care vin spre el cu sabii sa il omoare si lista continua, cateva luni o avut filmele astea, de aia zic ca nu e recomandat sa iei in cazu in care suferi de probleme psihice, nu este de fapt recomandat deloc. fata vorbea de un psihedelic puternic si periculos asa ca am asociat si heroina si crocodilu. alea sunt niste statistici eronate repet ia tu 2 zile la rand heroina si 2 zile alcool sau crocodilu care e letal alcoolul pe langa heroina si crocodilu este echivalent cu un muc din nasu gainii. alchoolul este pepsi, pamant cu flori pe langa ce am zis eu si sunt mult mai multe droguri care creeaza dependenta si iti pune psihicu si fizicul in pericol da nu sti tu ca nu ai luat eu din greseala am luat si iti pot spune ca am fost 2-3 saptamani afectat.am baut tin minte odata o sticla intreaga de vodca si a doua zi eram ca nou nu am simtit nici 1% sa consum din nou alchool. crede-ma ca drogurile sunt de mii de ori mai periculoase si dependente decat alchoolul eu am avut anturaje de genu si stiu ce vorbesc am avut si amici care erau foarte inteligenti si au luat droguri si unii din ei au murit. lasa statisticile alea si fii realist nu ai vrea sa stii ce rau m-am simtit 3 saptamani de la un drog care e mult mai soft ca heroina sau crocodilu. sa nu mai zic de legale ca sunt mult mai periculoase ca alchoolul mai ales cele rusesti. ah si apropo eu sunt printre putini din familie care nu consuma alchool, prefer iarba si rar de 2-3 ori la 2-3 ani si lsd iti ataca creieru cunosc eu personal si am si citit multe forumuri unii au innebunit de tot. in moldova sunt si mai multi betivi ca la noi imagineazati si puneti iq in functiune imagineazati moldovenii daca ar fi consumat droguri in loc de alchool cate ucideri erau si sinucideri avand in vedere ca moldovenii consuma cel mai mult alchool din europa. e suficient sa iei o singura data crocodilu si sa fii neom pe viata sau de 2-3/ ori heroina.dar daca consumi alchool 7 zile 2 sapt -3 nu ai nici pe dracu intelegi mai ales daca bei moderat. si astia care raman depeneenti de la alchool nu vreau sa imi imaginez in ce stare ar fi fost sau prin ce spitale ar fi fost daca ar consuma nu droguri hard cum e heroina ci legale care si alea sunt mult mai nocive decat alchool nu vrei sa stii ce psihoze horror iti dau unele droguri si ce ganduri de sinucidere ai.la bautura in cel mai rau caz te pisi pe tine sau cazi pe jos dar asta daca esti redus mintal si nu te poti rezuma la o sticla de 0, 5 l hai 2-3.

Tu vrei mortis sa-ti prezinti idea ca fi cea adevarata. Ma refer la statistici aici, nu sunt eronate, sunt multe studii facute pe ld50 si nu numai in America.
Neinteresant faptul ca compari Romania cu Moldova, e ca si cum ai spune ca iarba vecinului a crescut mai mult decat a ta, cand noi vorbim de gradina ta. Crezi chiar ca alcoolul nu a cauzat in niciun fel psihoze sau nevroze nimanui vreodata?
Ma refeream la experienta in special in psihedelice, ca normal ca nu ai de unde sa stii ce inseamna cand nu ai incercat vreodata. Iti scriu din nou, si iar, a treia oara, nu este recomandat sa iei psihedelice de capul tau. LSD-ul a fost inventat pentru altceva iar conteaza foarte mult in ce situatii iei substantele.
Iarba, alcoolul, drogurlie in general iti altereaza starea de constiinta. Fiecare dintre noi are mixul lui de substante naturale in corp iar reactiile pot fi diferite din nenumarate randuri. Ce mi-as dori ca tu sa intelegi este ca: nu judeca o carte dupa o coperta si nu baga pe toti in aceeasi oala. Vad ca te intereseaza heroina, din pacate nu am prea multe informatii despre ea decat ce am observat la persoanele dependente de ea. Legat de ce e mai nasol, nu cred ca era in subiectul asta. dar daca tot s-a adus vorba de alcool, el nu ar trebui combinat cu nici o alta substanta. Nu cred ca LSD-ul este la fel pe primul loc in cazul suicidelor. Am auzit si eu persoane care au avut probleme psihice din cauza consumarii de psihedelice, dar inca odata zic ca, poate cineva citeste aceste conversatii, trebuie sa se inteleaga ca trebuie sa fii stapan pe mintea ta si sa te cunosti, sa nu te ataci usor, sa fii "chill" in viata, si sa ai pe cineva langa tine care stie cu ce se mananca, ex. in America de sud si alte parti ale lumii, in diferite centre exista samani care te ajuta sa treci peste problemele create de abuzul de substante, depresie, psihoze, nevroze cu ajutorul...a ghici ce... a psihedelicelor. Nu vreau sa ridic in slavi LSD-ul dar nici nu vreau sa afirm ca alcoolul e bun la ceva.

Hai sa o luam altfel ca vad ca nu intelegi ca drogurile sunt mult mai periculoase ca alchoolul
La mine in familie majoritatea consum alchool si ghice ce toti lucreaza toti au familii toti au viitor, dar daca acesti indivizi ar lua zilnic sau la 2-3 zile lsd ce sar alege de ei? Ar mai fi in stare sa mearga la serviciu ar mai fi in stare sa intemeieze o familie sa faca copiii? Nu cred! Si nu am zis neaparat ca de la lsd te sinucizi am zis ca cunosc cazuri in care unii au innebunit de la lsd (de la droguri in general) si sunt bineinteles si oameni care au psihoze de la alchool dar intr-o masura mult mai mica decat de la droguri. cei de la mine din familie consuma des si nu au niciunu psihoza ca sa vezi si nici alte probleme. tu o cam incurajezi pe fata asta sa ia lsd si nu e ok indiferent cate probleme are nu ar trebui sa sa refuleze in droguri. altii nu au nici ce manca si nici u de pune capu alea sunt probleme cu adevarat reale.

Daca tu probabil ai luat lsd si nu ai avut nimic ea sigur va avea avand in vedere ca sufera de episoade de paranoia cel mai probabil tot de la droguri. ei nici alchoolul nu i ar face bine nici lsd mai bine recomandai sa se duca la dezintoxicare

Legat de finalul comentariului tau. Problemele reale sunt masa- casa. Orice pe langa e ceva de moft. E un moft ca am bicicleta si refuz sa cumpar masina, e un moft ca stau pe TPU si dau raspunsuri in loc sa fac altceva, dar imi place sa vorbesc, si sa scriu, sa discut (ceea ce este la fel, placere, nu nevoie).

N-am punctuat ca toata lumea ar trebui sa ia x droguri si am mentionat faptul ca e important ca sa gandesti pe capul tau si daca faci asta sa faci cu o persoana in cunostiinta de cauza. Am scris despre statistici.
Sincer doar nu mi-a placut modul tau de a reactiona si compara drogurile. Cum auzi si vezi oameni care se darama singurei cu drogurile, poti sa incerci sa-i ajuti, sa-i asculti si sa nu-i arati cu degetul. Suntem toti oameni, vrem sa fim ascultati sa ni se vorbeasca cu sentimente. In multe cazuri dupa o experienta rea, oamenii din jur nu se mai sinchisesc sa aide grisa de tine, cel care din necunostiinta de cauza a luat drogul respectiv. Problema este de fapt ca drogurile sunt droguri, dar nu multi inteleg efectele, dosajul, ce inseamna sa-ti asumi responsabilitatea luarii ceva, sau orice actiune de dupa. Cand iei ceva si te fixezi pe ceva negativ e normal sa nu-ti mearga bine, orice stimul te influenteaza cand esti intoxicat cu psihedelice. De aceea set and setting conteaza foarte mult. Daca vrea cineva sa ia si are de gand si s-a gandit sa intre pe TPU macar sper sa vada raspunsurile noastre sa inteleaga ca e bine sa se informeze mereu si sa nu ia ca vitejii in lupte pentru ca asa ramai socat.
Google e la dispozitia tuturor, recomand site-urile de specialitate pe partea de terapie holotropica care-ti dau intensitatea unui trip dar la fel, cu un specialist. LSD este psyhedelic, prin definitie este ceea ce este. Iti altereaza perceptia, multe parti ale creierului sunt mai active, e normal sa fii influnetat de orice, de aceea este bun de terapie, pe partea de vizulauri frumoase exista alti compusi si ...ca tot mi-ai amintit, ce zici de legalizarea lui in diferite parti ale Europei?

| christine99 a răspuns (pentru Dandinelle):

Tu ai luat LSD vreodata? mi se pare ciudat sa aperi un drog pe care nu l-ai consumat, alcool a baut toata lumea.

| Dandinelle a răspuns (pentru christine99):

Vorbesc in cunostiinta de cauza si stiu despre ce vorbesc. Tocmai de aceea m-am intaratat in discutie pentru ca am avut impresia ca vorbesc cu oameni care nu au habar ce efect are un drog psihedelic.

Esti fan lsd cred ca si tu esti vreun tripat degenat continua sa iei lsd o sa vezi unde o sa ajungi si daca nu ai luat lsd dar comentezi depre el esti si mai 'cult' doar niste scelerati ar legaliza lsd sa stii. iti repet a nu stiu cata oara consuma lsd 7 zile la rand si 7 zile bea bere sa vezi daca nu te trezesti la spital de la lsd tu nu constientizezi sa faci diferenta intre cele 2. sau difuzat la stiri de atatea ori ca lsd au bagat anumiti consumatori in spital si nu mai stiau de ei cu lunile de zile retine vorbim de luni de zile si tu imi spui mie de alchoolul este mai periculos nu stiu dar tare mi ca esti deja intr-un trip de ala naspa de nu sti sa faci diferenta este la mintea gainei asa ceva

DA, tot iti spun ca alcoolul este mai periculos decat lsd-ul si aici inchei subiectul.
Nu vreau sa dau detalii aici despre viata mea privata, fac parte dintr-un grup de cercetare si terapie legat de mancarea asta de peste care o facem aici.
Nu doresc, nu as consuma, nu as recomanda nimanui, si nu cred ca cineva ar da iama asa intr-o sticla de lsd. + ce se gaseste in comert este altceva, mai lin chiar decat originalul despre care am discutat si tot discut.
Exista suficiente dovezi stintifice care asigura faptul ca acest drog e mai sigur din punct de vedere fizic si mental decat alcoolul. Nu-ti place ideea, inteleg de unde vii, dar deschide ochii si urechile si observa, citeste, informeaza-te.
Sa ai o zi buna

Nu stiu ce dovezi stintifice ai citit tu laughing cand lsd da psihoze si depresii si deconectare severa de realitate daca tie iti place psihoza si sa fi deconectat de realitate este problema ta dar eu zic sa te abtii si sa nu mai incurajezi acest lsd ca se pare ca nu prea sti sa faci diferenta intre lsd si o bere care o bea si un copil de 10 ani daca tu preferi psihozele e problema ta dar mi se pare penibil sa consideri alchoolul mai periculos decat lsd esti un misogin si nu au nici argumente plauzibile si esti rupt de realitate mai mult ca sigur din cauza consumului ai ramas cu ratiunea asta. mi greu sa cred ca faci parte dintru un grup de cercetare si terapie daca tu ai mentalitatea asta. daca tu ai luat lsd si nu ai avut probleme asta nu inseamna ca toti au noroc tau mai ales fata asta care are probleme si tu o incurajezi ca un magar sa ia asa ceva halal caracter ai. poti sa scrii ce vrei eu nu o sa mai dau feedback cei care vad raspunsurile noastre si au putin creier isi vor da seama ce raspunsuri penibile dai.

Acidul nu e recomandat să-l iei la o perioadă mai scurtă de 6 luni, iar ciupercile la o perioadă de un an diferență.
Ideea că niciunq nu dă dependență dar organismul îl tolerează rapid dacă bagi prea des, apoi guess what?

Puteai sa spui doar o propozitie: nu am nici o idee de LSD, sunt un alcoholic, la revedere.
Pentru ca tot ce ai scris aici e total prostie, fa-ti cercetarile. Fa-ti o favoare, citeste carti macar ale lui Stanislav Grof.

Stiu mai multe despre lsd se pare ca tu nu sti si vorbesti in necunostinta de cauza ti am spus clar ca am avut cunoscuti care au luat si au intrat in spital dar nu vrei sa intelegi ...treaba ta.si nu sunt alchoolic urasc alchoolul si drogurile prefer dulciurile. iti repet a mia oara ia 5 zile la rand lsd si incearca sa te duci ziua 6 la lucru sau ia legale sau zombie iti zic eu ca nici nu mai sti de tine dar daca bei o bere 2 beri nu ai nici pe dracu. revinoti man din trip hai iti doresc multa sanatate si o zi faina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ca si cum ai avea 4 pUle de odata in gurã

Iti dai seama

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti zice fratele tau. e mai rau e ca si cum te-ar urmarii patru P sa-ti intre in gura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi cred că nimic

| christine99 a răspuns:

Ia-ti o doza si mananc-o, trage-o pe nas, injecteaz-o( nu stiu procedeul la astea laughing si dupa revii si ne spui si noua raspunsul. Deal?

Hmm, as lua dar macar poate gasesc pe cineva care a incercat sau stie, sa stiu la ce sa ma astept stii ce zic(((((((: (e vorba de un timbru inmuiat in "acid" si se pune pe limba, din cate stiu doar asa se consuma)

Daca stii engleza gaseai raspunsul in 2 minute, aici nu e forum de drogati hardcore, nu ai sa gasesti pe nimeni care foloseste asa ceva.

Vezi că aici pe site sunt și minori, nu le da idei, nu îi influența negativ.

Dacă ai mai mult de 25 de ani, dar nu cred, crede-mă că NU te iert pentru ce faci.

Stiu engleza dar mi-am încercat norocul((((:

Stiu de ciuperci dar imi e ca dau de alea nebune si mor nevinovata((((((: oricum, o sa ma interesez si de alea, poate găsesc sub pat

| christine99 a răspuns (pentru ancaval):

Ba dar de ce ma eronezi e o simpla discutie mai mult in gluma crezi ca pune vreun pusti mana pe asa ceva, si in plus auzi de droguri in toate melodiile pe care le asculta pustanii astia( Lil pump)

Poti sa le cauti si pe imas laughing

| ancaval a răspuns (pentru christine99):

E o discuție de câcat! Crede-mă!

Nu am cum sa ies, dar imi pare ca esti prea serioasă si nu "musti" gumele))))):

Ai mușcat tu destul, de ce ți-aș luat locul? Stai liniștită, nu mă bag peste tine.

Aaahh, ce rea esti, continua((((((((((:

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Ahahha, ba nu stiu. hai sa incercam

| dbigiu84 a răspuns:

Incearca si ai sa vezi laughing

| NoriAl a răspuns:

Nici nu mai ai timp sa o iei razna. Ti se arde traheea, stomacul si alte organe. Mori in chinuri.

| lilith16 explică (pentru NoriAl):

Lasa-ma sa corectez, nu toti stiu la ce acid ma refer

| NoriAl a răspuns (pentru lilith16):

Ai corectat intrebarea. LSD este un acid?

I se mai spune si acid, credeam ca oamenii il stiu sub numele de acid

Oamenii il stiu sub numele de acid? Care oameni? Oamenii normali, nu il stiu asa. Poate drogatii.

Nu esti drogat daca stii cum se numeste un drog.

Nu ma intereseaza cunostintele in domeniu.

Întrebări similare