| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Ce țară vă place?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

De unde sa stiu din moment ce nu am vizitat prea multe, mi-a placut Spania foarte mult,dar si acolo am vizitat doar o mica regiune, Germania la fel doar cateva orase, desigur ca mi-a placut, dar nu cunosc toata Germania incat sa spun ca imi place, nici in Romania nu am fost decat in orasul meu, Arad, lugoj, genul de intrebari sunt pentru cine calatoreste sta un timp
intr o tara

44 răspunsuri:
| NutriNyt a răspuns:

USA(Statele Unite ale Americii)
Mereu am visat sa ajung acolo.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru NutriNyt):

Și eu...

| suntserios a răspuns (pentru NutriNyt):

Stai linistit, nu pierzi mare lucru. Sunt multe multe alte tari din Europa un nivelul de trai este multe peste SUA. Sua e buna cam de vizitat si atat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Olanda.
Au o infrastuctura exemplara.
Viata la tara acolo este cam ca in povesti.
Oamenii sunt destul de simpli si traiesc confortabil fara frustrari

| Drimmero a răspuns:

Anglia! Tara sfanta a fotbalului!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tara lui Mos Craciun.

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Am zis tara lui Mos Craciun...

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru DoarBogdan):

Da boss laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Pai asa laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Suedia, Norvegia, Danemarca. Death/black metal, paduri, multa zapada, sistem de stat care functioneaza, si mai ales numar mic de religiopati.

| Freya1 a răspuns:

Elvetia

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Freya1):

Ai fost vreodata pe acolo? E misto asa din citite si auzite, dar daca vezi preturile, te ustura ochii. Un apartament de 2 camere sub 700.000 EUR e ocazie-ocazie!

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Ps aia au cele mai multe buncare = foarte buna alegere, in caz de razboi atomic ai protectie

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Imi place tara aia mult si pentru peisaje si multe alte chestii "estetice"

| Freya1 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Imi place ca tara si cum am menționat si intr-un alt comentariu, peisaje si tot tacâmul.Da cred ca daca sunt asa scumpe si salariile sunt pe masura.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Freya1):

Salariile pe masura... more or less. Ideea e ca la ei sistemul democratic chiar functioneaza. Oricum, merita vizitata, bani sa ai.winking

| SilentRain a răspuns:

Aia în care poti sa trăiești modest

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

TRISTAN DA CUNHA. Are vreo 297 de locuitori. In mijlocul Oceanului.

| sofisis a răspuns:

Sa vizitez? Toate
Sa locuiesc? Raman in Romanica mea.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Tara lui Dumnezeu caci va veni o vreme in care oamenii vor uita ce inseamna sa fi om in adevaratul sens al cuvantului e doar o chestiune de timp. Sper doar sa nu te fi speriat am incercat sa iti raspund.

| deeeaqq a răspuns:

Turcia

Răspuns utilizator avertizat
| Theo94 a răspuns:

Atlantida, dar imi place si Lemuria.

| Bogdan70001 a răspuns:

Tu primesti bani pe sondajele astea sau? laughing)

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Bogdan70001):

Nu! laughing
Întreb doar să văd ce le place „anonimilor" de aici... big grin

| TheGentleman a răspuns:

Statele Unite ale Americii happy

Dragi admini TPU, de când "sua" scris cu majuscule, se încadrează la „prea multe litere mari?" Este o abreviere cunoscută și acceptată la nivel internațional!

| chuckmanson a răspuns:

Ador Japonia și Finlanda. M-am îndrăgostit de țările astea 2. Îmi place majoritatea Europei, America e și ea ok, îmi place Australia, Israelul e și el fain, Thailanda și China sunt și ele ok, Jamaica îmi place, America de Sud e un continent frumos și el pană și Africa e frumoasă.

| Dandinelle a răspuns:

Portugalia

| PumpkinDoll a răspuns:

Cred ca Norvegia.nu stiu daca pot sa spun ca imi place pentru ca n-am fost, doar din auzite cica e bine si plus ca urasc caldura/vara foarte tare.As vizita-o

| CdeMetal a răspuns:

Shangri-La

| BlackBriliant a răspuns:

In Italia Germania canada in dan armeanca. Are chichila balantzar, carne de berberitza, pastramalaughing))

| Helper07 a răspuns:

Elvetia.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Anglia. E chiar faina, ar trebui sa o vizitezi happy

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Și englezii sunt simpatici! happy

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Tare de treaba. Spre exemplu, angajatii in magazine sunt mereu politicosi, rapizi si te ajuta in orice fel pot. big grin
Unde stau eu, iti vorbesc cu o leeeene si au fete plictisiiiiite... Pffff, te si enerveaza de multe ori

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Parcă sunt o tipologie de români big grin

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nici macar. Eu vorbesc de Ciprioti. Sunt mult mai puturosi ca Romanii. Si stai sa-i vezi in trafic. Isi recupereaza somnul pierdut noaptea trecuta laughing

| andiceasu95 a răspuns:

Turcia happy O tara cu multa istorie, mereu mi-a placut tara asta sper sa ajung sa o vizitez

| Addrriiaannaaaa a răspuns:

Rusia

| Delilahhh a răspuns:

Islanda, pentru că sunt fascinată de vulcanism și de tot ceea ce înseamnă ea.

| andreiminion a răspuns:

Spania chiar mi-a lăsat o impresie plăcută,prin tradiție, obiceiuri și prin limba.Dar o țară pe care o iubesc este Romania, deoarece este o țară frumoasa prin tradiții, limba, relief.

| Schelling a răspuns:

Norvegia

| DannyBoy84 a răspuns:

Austria

Întrebări similare