| StrongHeart a întrebat:

Ce v-a adus Mos Nicolae?
Incep eu.Mie mi-a adus o raceala destul de urata

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La varsta mea eu trebuie sa fiu Mos Nicolae pentru copii,sau dus vremurile alea,si eu am fost racit, zinc,vitamina d,ceai de raceala, calciu, fructe, supa de pui, sirop de tuse

| gemeni6226 a răspuns:

Eu am constatat ca a darui este o bucurie cu mult mai mare decat sa primesti.Fac un an unde lucrez acum si nimeni nu s-a asteptat sa primeasca ceva.M-i-a facut o placere deosebita sa vad zimbetele pe fata fiecaruia cand am dat cate un cadou simbol.A darui si a vedea lumina zimbetului pe chipul celui daruit e cel mai frumos cadou ce pot primi.(dar da am primit de la baiatul meu mos-am primit o ciocolata milka am primit o cizmulita de plastic plin de dulciuri si am mai primit un mos mare de ciocolata)

| Yuoia a răspuns:

Mie, o zi senina. De mult timp nu am mai avut asa ceva. Sper sa tina toata ziua.

| FreddieM a răspuns:

Mie nu mi-a adus nici o raceala. Inca mai am de anul trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic un gust amar si un ignore de la o proasta.
Dar vin vremuri mai ok trebuie sa ne pastram optimismul. cred ca din cauza schimbarii bruste de temperatura ti o scazut imunitatea bea multe ceaiuri si vei fi ok

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Si eu sper sa vina vremuri mai bune din mai multe puncte de vedere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Daca deja la mine dupa 14 ani depresie inca incep sa vina la tine nici nu mai zic cu siguranta vor veni cu rabdarea treci marea.

| BogdanM275 a răspuns:

Mi-e mi-a adus, un lamborghini huracan, 100.000 de euro și o vacanță de doua lunii în filipine?

Întrebări similare