La varsta mea eu trebuie sa fiu Mos Nicolae pentru copii,sau dus vremurile alea,si eu am fost racit, zinc,vitamina d,ceai de raceala, calciu, fructe, supa de pui, sirop de tuse
Eu am constatat ca a darui este o bucurie cu mult mai mare decat sa primesti.Fac un an unde lucrez acum si nimeni nu s-a asteptat sa primeasca ceva.M-i-a facut o placere deosebita sa vad zimbetele pe fata fiecaruia cand am dat cate un cadou simbol.A darui si a vedea lumina zimbetului pe chipul celui daruit e cel mai frumos cadou ce pot primi.(dar da am primit de la baiatul meu mos-am primit o ciocolata milka am primit o cizmulita de plastic plin de dulciuri si am mai primit un mos mare de ciocolata)
Nimic un gust amar si un ignore de la o proasta.
Dar vin vremuri mai ok trebuie sa ne pastram optimismul. cred ca din cauza schimbarii bruste de temperatura ti o scazut imunitatea bea multe ceaiuri si vei fi ok
Si eu sper sa vina vremuri mai bune din mai multe puncte de vedere.
Daca deja la mine dupa 14 ani depresie inca incep sa vina la tine nici nu mai zic cu siguranta vor veni cu rabdarea treci marea.
Mi-e mi-a adus, un lamborghini huracan, 100.000 de euro și o vacanță de doua lunii în filipine?