| Jokerashul a întrebat:

Ce vise...Probabil o sa spuneti ca sunt nebun dar trebuie sa povestesc neaparat.Am avut cel mai ciudat vis din viata mea.Eram langa fosta mea scoala de gimnaziu(nu conteaza locatia neaparat eram pe acolo, cred) si era foarte multa lume adunata si intr-un colt, cineva mi-a zis ca un baiat/o fata a fost injunghiat/a.M-am dus mai departe si am eram in centrul aglomeratiei si am vazut ca deodata lumea se uita la mine si deodata am simtit, dar va jur, va jur,ca am simtit o durere ca si cum ar fi in realitate si cand m-am uitat, cineva mi-a bagat cutitul picior, deasupra genunchiului, era groaznica, am simtit lama aia cum a intrat in carne... si m-am uitat cum pleca si se uita la mine cum stau jos.Ii ciudat sa simti asa ceva in vis atat de real.

Acum spuneti-mi, dati-va cu parerea, simbolizeaza ceva(oricum nu prea cred in din astea), e tare, e ciudat sau ar fi cazul sa il sunam pe domnul psihiatru.

11 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

In vise se intampla ceea ce ne dorim si de ceea ce ne este teama. Oricum e super sa visezi ceva si sa simti ca e real nu? happy

| Jokerashul explică (pentru AtateaConditii):

Da...Dar durerea parca a fost prea realalaughing

| Anonim a răspuns (pentru Jokerashul):

Mergi nenea la psiholog daca nu poti uita cosmarul

| Jokerashul explică (pentru anonim_4396):

L-am povestit doar nenea, nu inseamna ca sunt deprimat acum tovarase

| Ingerulrebei a răspuns (pentru AtateaConditii):

Si asa si asa.

| Caro34 a răspuns:

Stii, visele vor sa ne spuna ceva, daca stim sa le interpretam. Visul tau e interesant! Probabil ca ai avut o perioada mai grea in viata ta, pe care ai simtit-o profund! Posibil ca ai fost ranit de anumite circumstante, oameni, evenimente etc. si eul tau le-a trait profund! Sunt "rani" pe care le trecem cu vederea si "rani" care foarte greu se cicatrizeaza, iar astea sunt cele mai greu de tratat! Viata e o continua provocare, important este cum o abordam, deci in noi sta arsenalul de a o aborda! Ajutor divin primim zilnic, dar se spune ca "D-zeu iti da, dar nu-ti pune si-n traista!", deci te sfatuiesc: sa fii cinstit cu tine insati si cu ceilalti, bun, nobil, intelept etc. si sa lupti cu indarjire pentru tine si ceilalti. Nu-i abandona; habar nu ai cand iti vor folosi, deci relatiile cu ei sa fie cordiale si pline de altruism! Iti doresc numai bine si nu uita: STA IN PUTEREA TA SA FII CEL MAI BUN!

| Jokerashul explică (pentru Caro34):

Se poate...E pentru prima data cand traiesc singur fara familie intr-o alta tara...Dar nu pot sa zic ca am plans sau ca am avut un dor de casa foarte cuprinzator.Cel putin nu constientizez asta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Visele sunt vise, dar am citi undeva ca dca te visezi undeva intr-o multime, ca si cum te-ai lovii sau te-ai bate, nu e de bun augur, acum nu trebuie sa interpretezi asa ceva, daca te visai la o nunta si te luai cu mireasa la bataie, ha? ce mai interpretai? rolling on the floor

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Heii,winking
Pai nu simbolizeaza absolut nimic! A fost doar un vis care a fost creeat de subconstientul tau si de gandurile tale!
Pa, pawinking

| Jokerashul explică (pentru SexyGirlSweet1998):

Da. dar sa simti cum iti patrunde lama aia asa de real ...Phh, ii ciudat.