| Ryc a întrebat:

Cei care au copilarit in 90'-2000, cum a fost?
Ce va nemultumeste la generatia actuala?

8 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

Ce e deranjant?!
Dependenta de tehnologie.
Dacă nu ai ultimul model apărut în orice, ești considerat un nimeni/nimic/amărât/prost etc.

| supadeceapa a răspuns (pentru InYourMind):

Dependența era și atunci laughing. Aveam prieteni care se jucau pe consolă toată ziua și ieșeau afară doar când se lua curentul.

| InYourMind a răspuns (pentru supadeceapa):

Da, dar Mario nu era pentru toți o obsesie rolling on the floor
Sau tu nu ieșeai afara sa joci Tetris?! laughing (se pune ca și ieșire afară)

| supadeceapa a răspuns (pentru InYourMind):

Tu n-ai prins sega genesis? laughing

| InYourMind a răspuns (pentru supadeceapa):

N știu ce e aia laughing (un joc presupun). Oricum, daca ma lasă mama 2-3 ore/ săptămână pe consola era ceva. Plus ca din acest motiv nu prea îmi lua jocuri. Uneori mai jucam pe la prieteni când mergeam în vizita cate ceva.
Nu știu tu, dar eu nu prea stăteam în casa. Mereu am avut cate o gașca cu care sa ies afara, deci nu prea stăteam prin casa.

PS: Despre ce era jocul?! Poate îmi amintesc cate ceva...

| Darkness666 a răspuns:

Era frumos, nu ma nemulțumește nimic e generatia lor

| supadeceapa a răspuns:

Sunt nostalgică doar după jocurile sega și muzica din acea perioadă. Nu mă nemulțumește actuala generație, nu e prea diferită, din contra, e mai informată, mai puțin analfabetă decât generația noastră, care scria cu sall cf, bine mah, uh? bine si eu. vi afar? nu stiu. k (mdea, sigur o să mă corecteze roboțelul)
Fratele meu e născut în 2003 și a copilărit ca mine, pe afară cu bicicleta toată ziua.
Întotdeauna generațiile care vin o să fie criticate, nu pentru că sunt neapărat mai rele, ci pentru că toți avem impresia că am trăit copilăria altfel și probabil pentru unii asta e singura chestie care îi face să se simtă mai bine în legătură cu viața lor laughing altfel nu înțeleg nevoia unora de a se compara constant.

| LuccaToni a răspuns:

Ii vad din ce in ce mai nebuni, nerealizand varsta la care sunt si ca trebuie sa inceapa sa faca anumite lucuri specifice varstei si sa renunte la altele.
Cred, vazand asta pe anumit copii de la mine de la bloc, unul din motive este ca nu mai ajung sa faca lucuri cand trebuie si e fac cu intarziere.
Vorbeam cu directoarea liceului unde am invatat ca elevi care au venit dupa mine din ce in ce mai nebuni si ne povestea intamplari ce nu le vedea la generatiile anterioare