Iar ești paranoic. Iar eu făceam referire după ce am discutat într-un grup pe Facebook despre șoferi și șoferițe și se tot certau pe acest subiect.
Te-am prins, recunoaste ca te-am prins
Nu sunt pește să mă prinzi.
Iar daca ai ceva sa îmi zici, spune-mi direct. Nu trebuie sa îți creezi alte conturi ( cum ar fi acesta https://www.tpu.ro/utilizator/abjndd)
pentru a mă șicana cu balivernele tale obosite. Dupa cum te-ai exprimat în mesajul ăla mi-am dat seama cu cine stau de vorbă. În plus mi-ai făcut și accesare în blog tu dl. Firefox pe Windows locație România. Dacă îmi folosesc un pic cunoștințele, îți aflu și IP-ul să vedem care e mai tare.
Moama ce tare esti, si ce ccccccoool
pot sa te ating, te rog frumos, esti asa de TAREEEEE
afla-mi IP-ul, TE PROVOC!
eu nu sunt bata de la colt ca sa MI SE RUPA
1. chiar crezi ca asa o amenintare tine?!?!? nu o sa iti spun ce configuratie am eu de retea, DAR NICI NU O SA AFLII NICI UN IP... PUNCT
2. daca imi aflii IP-ul, CE O SA FACI CU EL?!? o sa ti-l tatuezi pe frunte?!? CA ALTCEVA MAI BUN NU POTI SA FACI
3. DUPA CE IL AFLII, SI (prin absurd) CHIAR FACI CEVA CU EL, o sa il schimb, apoi poti sa o iei de la capat, poate, poate!
deci, inca odata, esti tare, acum mor de frica, imi tremura chilotii pe mine, stai asa ca ma duc sa trag apa la veceu!
Prin cârnatul tău însirat aici ( nu pot nici roman sa numesc, ar fi o jignire la adresa scriitorilor) ai dovedit din nou ca ești altă dovadă vie că un om poate trăi fără creier. Și iar mi-ai dovedit că ești tu acel user misterios care a trimis "felicitarea". Doar atâta poți? Să scrii niște mesaje pe TPU? Se vede de la Brașov că ești un frustrat și te cam dai în spectacol într-o sală fără spectatori. Și aplauzi precum foca la propria prostie.
Și să nu te gândești că mi-am obosit ochii să îți citesc ție balivernele. Doar așa, pe sărite. Oricum, deja îmi provoci multă plictiseală și mi-aș dori sa fii la TV, sa te închid. Ești precum Cumpănașu, numai scenarii ai în minte. Dar scenarii bolnave și scuză-mă că îți zic dar ar trebui să mergi la un psihiatru să te cauți. Tu ești bolnav dacă în orice mesaj și postare vezi atac la persoana ta. Hai, dă-i cu praf de mers.
Saracutul de tine, intai ameninti si apoi bati campii grupa mare
nu mai stii ce sa spui asa ca debitezi aberatii
saracutul de tine, iti trebuie ajutor pro si nu il gasesti asa de usor, la 112 ai incercat?
PS iti dau ignore, m-am plictisit
ia-mi IP-ul si vino cu el dupa mine, sa nu uiti sa iei si o galeata de curent trifazat
anonim_4396 întreabă:
Ciprikao întreabă:
alfons2390 întreabă:
LisaJulie întreabă: