| Printesyka a întrebat:

Cine a dat de permis si l-a luat as vrea din tot sufletul sa-mi dea un sfat. Cel mai bun sfat dau funda!

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Fii atentă la orele de condus.
La examen (traseu) deschide bine ochii, uită-te după semne și relaxeaza-te cat de mult poți.
Nu îți asuma riscuri inutile. Dacă nu poți lua o curbă cu a 3-a, ia-o cu a 2-a, n-o să-ți dea nimeni în cap. Aș putea continua așa cu toate situațiile astea, dar ai prins ideea. Cu calm și cu ochii deschiși. Baftă!

3 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ce sfat? Esti atenta la ore si totul o sa fie bine, eu am fost tare speriat ca o sa pic pentru ca in judetul meu mai toti dau mita, dar mi-a spus instructorul sa stau linistit si totul a fost bine big grin Adica eu faceam cate doua ore pe zi si eram putin obosit dupa, cand am dat examenul am stat 20 de minute si am stiut fiecare strada pe unde m-a pus sa merg... In legatura cu sala n-ai decat sa pui mana sa inveti, apoi sa faci toate intrebarile si apoi sa faci teste.

| apz a răspuns:

Un sfat pentru ce? Puteai scrie direct ce te interesa să aflii.

| PsihopatX3 a răspuns:

Fi atentă la orele de legislație... îți zic o şmecherie... în locurile unde depăşirea este interzisă, sunt interzise toate manevrele. La condus deschide ochii să vezi semnele şi ascultă bine comenzile polițistului.