|

Cine ar trebui sa imi plateasca garantia pentru chirie?Va explic situatia. Locuiesc intr-o casa cu studenti peste hotare in Italia. Platesc 115 euro, stau cu alti 2 in camera. La inceput am achitat garantia de 175 euro baiatului care plecase.

Acum vreau sa schimba casa, caci tipul si tipa din camera au devenit iubiti si se giugiulesc mult timp. Vreau sa stau singur in camera sau in cel mai rau caz, sa impart o camera cu o alta persoana, dar sa am dulapul meu, o fereastra, un pat, conexiune la internet.

Deci, astia doi din camera vor sa ramana singuri intr-o camera de trei (tripla) si sa achite locul meu, dar sa ramana doar ei. Tipa mi-a spus ca ea nu are de gand sa imi intoarca garantia.

Garantia ar trebui sa mi-o intoarca persoana care vine in locul meu, dar daca astia doi din camera vor sa ramana in doi, logic ca ei ar trebui sa imi achite garantia impartind la doi, iar dupa ce vor pleca sa calculeze cat au cheltuit si sa adauge suma care mi-o da si sa o ceara de la noii membri.Ce ar trebui sa fac in acest caz? Sa ma adresez proprietarului? El va zice ce e de facut.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scarbele ordinare, asa e cand ai de-a face cu romani. Daca sant romani poate nu tu stii exact. Suna proprietaru si spune-i care e damblaua sa rezolve

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mgtow):

Fata e italianca, iar baiatul african.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, proprietarului
treaba e ca:
1. daca ei vor sa plateasca in loc de al 3-lea chirias atunci trebuie sa plateasca si garantia
2. daca ei vor mai mult decat tine sa pleci, le spui in fata ca nu pleci fara garantie, ca nu esti prost!
sau mai rau, pleci numai dupa ce iti gasesti pe altul care sa iti plateasca garantia si sa ramana cu, chirie in locul tau, la asta NU au ce sa comenteze, e dreptul tau!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează