|

Considerati ca numar de bărbați cu care s-a culcat o femeie este un indiciu relevant pentru caracterul ei? Daca da, argumentați.

33 răspunsuri:
| a răspuns:

În nici un caz. Nu poți judeca niciodată pe cineva după aparențe. Asta ar fi o gândire limitată. Fiecare experimentează ce dorește și cât dorește, asta nu îl definește ca om. Suntem diferiți, și totodată obișnuiți să judecăm tot ce iasă din tiparele cu care am fost crescuți. Dacă ne-am concentra mai mult atenția pe noi, nu am mai avea timp să mai punem altora etichete.

| a răspuns:

Da. Însă rar cineva va cunoaște asta. Femeilor chiar dacă le place sexul, sunt atât de orgolioase și rezervate, încât ori îl evită ca să pară că au demnitate, ori nu recunosc. Deci cum mi se par alea care recunosc? Sincere.

| a răspuns (pentru CortinaDeLut):

Adevărat.
De aceeași parere.

| a răspuns:

Mai degraba iti dai seama de caracterul lor atunci cand se lasa usor si oricui decat daca au mai multi parteneri, ca na,, aia e, nu mai poti emite pretentii sa fie virgina si sa-i iei fecioria sub cearceaful insangerat. Ma simt scarbit atunci cand aud ca una se lasa usor, daca are 3-4 parteneri la activ nu imi dau cu parerea atat de negativ, adica ma gandesc ca o fi avut si probleme in dragoste si a avut mai multi parteneri/mai multe relatii de-a lungul vremii.

| a răspuns:

Nici nu se pune problema ca acesta nu este un indiciu, dar pana la urma fiecare femeie are povestea ei, iar daca nu, este clara treaba laughing!

| a răspuns:

Da, cine ar sta cu o tipa care și-a tras-o cu jumate din județ, clar asta spune ceva despre ea
Altfel e povestea dacă a avut 2-3 relați eșuate

| a răspuns (pentru SilentRain):

Si ce anume spune despre ea? In ipoteza in care tipii aia nu sunt niște betivi de la colțul strazii, ci niște tipi ok, atrăgători, inteligenți etc.

| a răspuns (pentru Hecate):

Ca e neseriosa, genul care se "distrează prea mult "
Plus ca e foarte mișto sa le-o prezinți prietenilor si iei sa zică ceva de genul -hmm am cunoscut o pe prietena ta deja- laughing)
Una care și-o trage cu 500 de băieți, fie eii deștepți, cu bani, nu o sa isi schimba obiceiul... poate la bătrânețe ..pentru ea sexul e hobby, nu ceva ce o faci doar cu persoană iubita

| a răspuns (pentru SilentRain):

Mai bine una care doar distrează cu 100, decât o proastă care nu știe să-și aleagă iubiții. Oricum una care nu își trăiește tinerețea, are mai multe șanse să înșele într-o relație.

| a răspuns (pentru Clint):

Depindea de fiecare ce inseman sa îți trăiesti tinerețea
Nu condamn pe nimeni daca face algeri proaste, e viata lor problemă lor
Daca tu esti ok sa ai o relație cu una fufu de jumătate de judeti, e treaba ta happy

| a răspuns (pentru SilentRain):

Păi e mare diferență între una fufu de juma de județ și una care a avut vreo 3-4 la viața ei.

| a răspuns (pentru Clint):

Nu pot generaliza, cum am mai spus, exist șanse ca gagica ta sa fie fufu și de prietenii taii, și vecini, etc
E treaba ta dacă iti place asa laughing)
Eu una consideri ca o fata care tratează sexul ca pe sport național, nu e prea seriosa

| a răspuns (pentru SilentRain):

Nu am nici o problema să împart laughing, mai urât s-o faca cu cei care nu ii agreez.

| a răspuns (pentru Clint):

Una gen Vulpita îți place ție
Nevasta ta, prietena noastră laughing)

| a răspuns:

Ca i-a plăcut viata și ca a făcut-o din plăcere.

| a răspuns:

Nu atât de mult numărul, pe cat vrea sa ascundă că ea e una cuminte/deși e mai sparta ca celelalte. Nu mă prea interesează atât de mult cu câți s-a culcat/sau ce tip de relații a avut, ci daca recunoaște și nu mă minte pe față, un tip inteligent o să vadă de la o posta daca una e crva. Dacă îl minte sau vrea sa para altceva decât e, pe mine cel puțin mă scârbește și am impresia că isi bate joc de mine.

| a răspuns:

Da, clar. Stiu destule care recunosc ca au pierdut numarul. Altele au murit de boli precum SIDA. Femeile usuratice nu se satura niciodata de distractie. Nu ai cum sa faci o casa cu o femeie ce nu se multumeste cu un barbat, mereu vrea ceva nou. Nici ea nu stie ce cauta. Da tot merge asa din prost in prost.

| a răspuns:

Ce ma amuza ca, in afara de silent, celelalte 2 s-au atacat imediat.
Una e sa te simti, alta sa si semnalizezi.

| a răspuns (pentru lorix):

Despre cine vorbești?

| a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Despre noi doua.

| a răspuns (pentru Hecate):

Atunci cu siguranță se încadrează la gândirea limitată despre care vorbeam. Căci dacă spun că nu ai dreptul să judeci pe nimeni, nu înseamnă că mă simt sau mă atac ori ce îi poate abera creierașul. Înseamnă că nu ești în măsură să judeci viața nimănui indiferent ce alege să facă cu ea. Asta nu înțelege multă lume și de asta se caută bârfa atât la televizor, pe internet și în viața reală, pentru că nimeni nu știe să își trăiască propria viață fără să îi critice pe alții. Cu cât te uiți mai puțin în ograda altuia, cu atât vei avea viața mai frumoasă și mai liniștită. Dar dacă stai în continuu să arăți cu degetul, să ironizezi și să arunci cu pietre, asta vei primi înapoi. Apoi vine o zi când te întrebi "cu ce am greșit, că nu am făcut rău nimănui!?" De la ceea ce spun eu, la a trage asemenea concluzii mi se pare cumva și mă abțin să jignesc. Dar fiecare cu cât poate.

| a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Nu e asa.De fapt ea are dreptate.Amandoua ne-am simțit intr-un fel sau altul.Ca ma indoiesc ca o virgina ar afirma ca "fiecare experimentează ce si cât dorește"N-ai niciun motiv sa adopți o atitudine defensiva decât dacă te incadrezi si tu in categoria tipelor cu mai mulți parteneri.
Ideea e ca sunt conștientă ca "semnalizez" chestia asta si mi-e indiferent.Pentru mine e ca si cum as fi contrazis-o pe silentrain la o rețeta de bucate.Acelasi principiu, nimic personal, e un scop pur conversațional.

| a răspuns (pentru lorix):

La cat a scris, clar nu s-a simtit, suparata laughing

| a răspuns (pentru Hecate):

Ea e cea mai virgina dintre toate.
lorix semnalizează din moment ce aruncă cu ironii și rahaturi.

| a răspuns (pentru Endoryus):

Unii se oftica mult prea usor.

| a răspuns (pentru lorix):

Mda, virginul vorbea de virgini ratati. Ironie mai mare nu exista.

| a răspuns (pentru Hecate):

Eu am răspuns înainte să văd comentariile altora. Întrebarea este simplă, pur și simplu nu cred că are vreo legătură cu caracterul. De la a spune părerea până la a ajunge la tot felul de afirmații și aberații mi se pare mult. Atitudinea mea nu a fost deloc una defensiva în primul răspuns, și în nici un caz nu făceam referire la mine, pentru că eu nu simt nevoia să îmi justific viața și alegerile în fața nimănui. Doar că eu nu consider că cineva e în măsură să judece viața cuiva, ori că e grasă, slabă, are amant sau nu, se droghează sau nu etc. Fiecare trebuie să se focuseze mai mult pe propria persoană și nu pe viața altora, ăsta e mesajul meu. Căci gândirea aia de a judeca pe alții duce la bulling, la sinucideri etc. Prin faptul că judeci un om și îi pui o etichetă, îl poate afecta pe viață. De ce nu e mai simplu să îl ocolești și să cauți persoane asemenea ție? Ironiile ce le văd aici îmi lasă un gust amar. Iar ca să gândești ca mine nu înseamnă că ai fost acolo. Nu poți avea compasiune pentru un om drogat doar dacă ai fost ca el. Cum puteți gândi așa!? Ori vorbim despre lucruri diferite, ori percepția e de vină!? Când spui "o virgina nu poate gândi așa", vrei să spui "o copila!?" căci pe acolo se încadrează virginitatea. O copilă nu poate gândi așa din "n" motive. Ea nu înțelege sensul vieții și că viața altuia nu e mai importantă decât a ei. Lumea se hrănește cu bârfă și judecata. De aceea se depărtează de sine.

| a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Prea multe justificari pentru o chestie evidenta

| a răspuns (pentru Hecate):

Serios!? Atat ai înțeles tu din tot ce am spus!? De unde tot scoți cuvântul ăsta de justificare? De ce simți nevoia să ți se justifice cineva? Îți poți răspunde ție la asta, pentru sinele tău. Păi o conversație nu se poate face doar cu da și nu. Eu pot mai mult. Ai dat peste cineva mai cu chef de vorbă. Care este chestia aia atât de evidenta? Tu îți permiți să îmi pui mie o etichetă pentru că așa e logica ta, și o mai și strigi în gura mare, fără să cunoști absolut nimic despre mine!? Mă întreb câți ani ai!? Când Karma își va face efectul să îți aduci aminte de ce.

| a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Da,sigur ma va lovi un camion pentru ca i-am zis unei tipe de pe TPU sa nu mai scrie romane. Abia astept karma.

| a răspuns (pentru Hecate):

Oh, nici măcar pe asta nu ai inteles-o. Nu, te va lovi altceva pentru judecata ta cea dreapta. Iar tu nu ești în măsură să îmi spui ce să fac și ce nu. Scriu oricât doresc. Ai niște opțiuni pe acolo dacă nu îți place, știi de ele? Am înțeles nivelul. Noapte bună! ❤️

| a răspuns (pentru IsabelaIssa):

O inima, ce dragut.Nu cred ca mi-a mai trimis cineva emojiul asta din gimnaziu.

| a răspuns (pentru Hecate):

Bucură-te de el!