| StrongHeart a întrebat:

Credeti ca e adevarat ce spun unii si anume ca masonii sunt in spatele raspandirii acestui virus?

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e, multi nu cred pentru ca nu vad asteapta probe/dovezi care se pot gasi imprimate pe banii americani. Piramida cu ochiul iluminatiilor e acolo drept semn ca ei comanda, si in acelasi timp in toata lumea isi fac de cap

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar. Prin 5G au bagat virusu

| StrongHeart explică (pentru suntserios):

E chiar o intrebare serioasa. Your nickname doesn't match.

| suntserios a răspuns (pentru StrongHeart):

Foarte serioasa intrebare

| GabiDumitrescu a răspuns:

Reptilienii! Hahahaha, buna aia cu piramida de pe dolar. Si piramida alimentara e semn ca masonii ne dau sa mincam, nu? https://www.marketplace.org/......explained/

| anonimg a răspuns:

Nu neaparat masoni. Dar niste oameni rau voitori tot se ascund in spatele acestor lucruri.

| Celcestietot a răspuns:

Este posibil.

| Frank51 a răspuns:

Daca chiar vrei sa stii niste lucruri despre masoni, iti pot spune. Cunosc un mason(doar mici detalii), stiu ca administreaza cateva biserici si organizatii in scopuri caritabile, este prezent tot timpul la evenimente importante in zona Brasov, Sighisoara, Targu Mures, am vorbit o singura data cu el si mi-a zis ca e mult mai complicat decat stim noi, exista responsabilitati foarte mari, nu este un joc. Si nu, nu este ca miturile acelea precum iti vinzi sufletul etc, alea sunt prostii.

Sunt 100% sigur ca nu au nici-o implicare in situatia asta, de fapt sunt sigur ca au intervenit si au ajutat cat de mult au putut ei.

| Holiday a răspuns:

Daa, si ciuma, tifosul, holera HIV, gripa spaniola, religia, PSD-ul, varicela si TBC-ul, tot de la ei provin...laughing

| steeluta a răspuns:

Nu este adevarat.

Răspuns utilizator avertizat
| Dalmore a răspuns:

Nu văd legătura, scopul etc. Masonii nu sunt oameni răi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce legătură ar avea masoneria cu asta? Acum ce cred eu e că cineva a ajutat la răspândirea virusului(cineva cum ești tu și cum sunt eu) De bună voie. Nu prea contează de unde a pornit.
Dar numai masoni nu sunt.

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

De ce nu conteaza de unde a provenit?

| Swetlly122 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ce legătură? Noua ordine mondiala. Bătrânii și copiii sa zboare și să rămână forta de muncă calumea

| Swetlly122 a răspuns:

Am pus întrebarea asta pe TPU și mi-a fost ștearsă

| YoULoVeAnGeL a răspuns:

Multi spun ca nici macar nu exista acest virus. Cu toate ca 90% este cel mai probabil. Un virus poate fi scos la secunda de cei mai buni oameni de stiinta. Dar in cazul de fata se spune ca totul a fost doar pentru a ajunge la o criza economica, adica oamenii simpli. Unii pierd, altii se imbogatesc. Cati bani au facut aia care vindeau spirt si dezinfectante in perioada asta laughing si ce gaura au cei care faceai bani pe partea cealalta cu mare cu munte... politia saraca nu facea bani decat din amenzi cine stie cand. Acum au facut bani pe bandalaughing. Aici am impresia ca fac vice versa. La modul: hai ca v-afost bine si voua, dar sa ne mai fie si noua" laughing trist! Dar eu asta cred. Ne au tot luat de prosti. Si ca si curiozitate. A vazut cineva vreun caz real de covid? In afara de ce se spune la stiri? Sau prin spitale? Eu nu.

| YoULoVeAnGeL a răspuns (pentru YoULoVeAnGeL):

A si da, clar cred in masoni. Pentru ca estista documentare de cel putin 10 ani in care se spune ca se va ajunge la ce s-a ajuns deja. happy

| YoULoVeAnGeL a răspuns (pentru YoULoVeAnGeL):

Exista*

| StrongHeart explică (pentru YoULoVeAnGeL):

Sa spui ca nu exista e exagerat,de existat exista,problema e cine profita de pe urma fricii instaurate social,cu forta sau nu, in psihicul nostru colectiv. Evident ca cei din pozitii inalte, politicieni, oameni de afacere, patronii corporatiilor mari, etc.Mai poate sa fie o mascarada ca sa faca teren pentru nanotehnologie si implantarea cipurilor, sistemului de plata pe baza de scor social.
Exact asta vorbeam cu un prieten, efectiv daca intrebam fiecare 5 prieteni la rand, culmea ca nu e niciunu cu virusul asta.Tot ce stim despre virus stim de la televizor sau de pe internet.
Presa ma scarbeste deja, nu mai au alt subiect, numai despre asta se vorbeste de 3 luni de zile,foarte multe stiri false si dezinformare.
Adevarul e intotdeauna amestecat cu foarte multe minciuni sa nu-l mai poti distinge.
Era o stire zilele astea despre un profesor universitar chinez care se ocupa de studierea virusului care a fost impuscat in propriul apartament iar declaratia ofiterilor de politie a fost ca nu au gasit nici o dovada ca moartea lui ar avea vreo legatura cu faptul ca cerceta acest virus,sigur, era doar o coincidenta si asta, nu?
Adevarul nu-l vom gasi cu siguranta in presa oficiala, doar poate amestecat cu alte minciuni.
Ca tot ai zis de documente, exista chiar si filme care reproduc acest fenomen, cu 2 ani inainte sa se intampla, in serialul "o dimensiune paralela" sezonul 1 episodul 3, este exact ce se intampla acum, deja e ironic, incepe sa ma amuze cat de evidenta e toata mascarada insa masele de oameni se vor conforma oricum. Evident si eu ma conformez intr-o anumita masura, nu vreau sa am probleme cu legea, dar parca unii oameni sunt prea spalati pe creier in ziua de azi.

| YoULoVeAnGeL a răspuns (pentru StrongHeart):

Exact!