anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cu ce autobuz ajung din gara Constanta la Cazinoul din Constanta? Este ceva direct? Cam cat faci intre cele doua destinatii? Multumesc

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Un autobuz care sa te duca direct nu e. Trebuie sa mergi de la gara in statia de pe bd. Ferdinand (mergi din fata garii inainte, treci de semafor si pe dreapta e statia; e la 3 minute distanta) si de acolo sa iei 5-40, 40C sau 2-43. Mergi 3 sau 4 statii (nu-mi aduc bine aminte) cu unul dintre aceste autobuze si, cand vezi pe dreapta un parc cu ruine si cu iarba verde, trebuie sa cobori. De aici faci prima la dreapta, treci de Lupa Capitolina, mergi inainte pe langa terase si restaurante, treci prin Piata Ovidiu, treci de Muzeul de Istorie, treci de Moschee (poti sa iei Moscheea ca reper pentru ca se poate observa de la distanta), treci de Arhiepiscopie si deja vei vedea Cazinoul. Cobori scarile si gata, ai ajuns. O sa iti ia cam jumatate de ora drumul acesta. Aplicatia Google Maps sau cateva intrebari adresate trecatorilor te vor ajuta foarte mult. Recomand, totusi, taxiul, te va costa in jur de 15 lei. Daca mai ai alte nelamuriri, poti sa ma intrebi.

1 răspuns:
| GoldenZenith a răspuns:

Știu că 2-43 și 5-40. Dar eu nu circul așa des cu ele și nu pe rutele alea. Mergi la o casa de bilete și abonamente, e fix fata in fata cu gara, unde e vaporul și întreabă acolo.